IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

POZNATI GLUMAC U PANICI: Ubiću se, neću u zatvor… (foto)

Ovim riječima se Goran Jevtić žalio kolegama glumcima nakon što ga je Viši sud u Somboru prošle sedmice osudio na deset mjeseci zatvora zbog seksualnog zlostavljanja dječaka!

SOMBOR: Srbija,Crna Hronika, Zanimljivosti, ponedeljak, 07: 10… 09: 20… POZNATI GLUMAC U PANICI: Ubiću se, neću u zatvor… (foto)

Ako budem morao u zatvor, ubiću se ili ću pobeći iz zemlje. Ja na robiju, ne bih to preživio! Ovim riječima se Goran Jevtić žalio kolegama glumcima nakon što ga je Viši sud u Somboru prošle sedmice osudio na deset mjeseci zatvora zbog seksualnog zlostavljanja dječaka!

Poznati glumac je 15. juna 2014. u toaletu somborskog Narodnog pozorišta gurnuo tada 15-godišnjeg Luku Krčevinca u boks gdje je WC šolja, skinuo mu pantalone, pa dečakov penis stavio u svoja usta i za to vrijeme masturbirao!

Jevtićev kolega, koji nije želeo da se objavi njegovo ime, kazao je da je većina glumaca na početku podržavala Gorana, jer su mislili da je cijela priča o obljubi maloljetnika “prenaduvana”.

– Svi znamo da je Gondža, kako ga mi kolege glumci zovemo, homoseksualac, ali verovali smo mu kad nam je tvrdio da je ta priča o zlostavljanju dečaka laž. Bilo mi ga je žao čak i kad sam čuo da će morati na robiju. Međutim, kad sam u medijima pročitao detalje iz presude i kad sam pogledao ispovest tog dečaka, šokirao sam se! Da je samo pola od toga što je taj mladić ispričao istina, to je strašno! Jevtić nije smeo da pipne dečaka i tačka! Zaslužio je robiju – izričit je ovaj poznati glumac.

Čitaj još:   POTRESNI PRIZORI SA MJESTA UŽASA: Detalji stravične nesreće u kojoj su poginula četiri mladića... (foto, VIDEO)

On dodaje i da je Goran u strašnoj panici otkad je čuo da mu je kazna od deset mjeseci kućnog zatvora zamijenjena pravom robijom.

– On je van sebe od straha. Više puta je ponovio pred kolegama da će se ubiti ako ga pošalju u zatvor ili će morati da pobjegne iz zemlje. Oduzme se od straha kad samo pomisli da će 24 sata dnevno dijeliti ćeliju s drugim osuđenicima – kaže sagovornik.

Luka, međutim, tvrdi da je Jevtić dobio “sramno malu kaznu, jer mu je uništio život”…

Izvor Agncije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši