Dnevni horoskop za 10. oktobar 2019. godine

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ovan će biti žrtva brzopletosti, Bik žrtva obmane, Blizanci će se prekombinovati, dobar dan za Raka. Lav ima snage, Djevica pod tremom, Vaga pred rizikom, Škorpiji samo nebo granica, Strijelac ima ideje, Jarac upornost, dobri ugovori za Vodoliju, Ribe pred karmičkom ljubavi. Ovo dnevni horoskop za 10. oktobar 2019. godine.

OVAN

Možete da očekujete manje komplikacije kada je u pitanju vaš posao. Očekuje vas period promjena. Partner pokazuje da nema dovoljno povjerenja u vas, a vama smeta takav njegov stav i vrijeđa vas. Moguće je da ste pod stresom.


BIK

Ukoluko ste bez posla, možete da očekujete da ćete u narednom periodu imati priliku da se to promjeni. Došlo je vrijeme da se maksimalno posvetite vašem odnosu sa voljenom osobom. Povedite računa o bubrezima.

BLIZANCI

Imaćete nove obaveze i neće vam biti lako da sve usaglasite i organizujete onako kako vama odgovara. Trenutno vam ljubavni život predstavlja manje opterećenje. Moguće je da vam je potrebna samoća. Moguć je pad imuniteta.


RAK

Imate mnogo slobodnog vremena i spremni ste da ga iskoristite za odmor. Možete da očekujete povoljan dan. Bićete emotivno stabilni i zadovoljni odnosom sa partnerom. Puni ste energije! Posvetite se bavljenju sportom.

Čitaj još:   TREBA DODATI, JEDNU NAMIRNICU U KISELO MLIJEKO: Zbog benefita konzumiraj te ga, svaki DAN!!!


LAV

Ukoliko se bavite privatnim poslom, uspjećete da ostvarite svoje ciljeve. Pred vama je jako povoljan period. Imate maksimalno povjerenje u osobu koju volite i očekuje vas povoljna faza za vaš odnos. Pazite na ishranu.

DJEVICA

Očekuje vas prilika da sklopite novi posao koji će vam doneti uspjeh u budućnosti. Na polju ljubavi vas očekuje flert sa osobom koju ste tek upoznali. Imaćete prilično uzbudljiv dan. Mogući su bolovi u grlu.


VAGA

Očekuje vas mogućnost da napredujete kada je u pitanju posao. Pred vama je jako povoljna faza. Ne očekuju vas pretjerano velike promjene na polju emocija. Stabilno stanje sa partnerom vas raduje. Povoljan period za mršavljenje.


ŠKORPIJA

Moguće je da sada ne možete da ostvarite baš sve svoje planove ali možete da krenete u pozitivnom pravcu ka tome. Moguće je da ćete imati neke manje nesporazume sa partnerom. Budite oprezni danas.


STRIJELAC

Pokušavate da dođete do novog posla. Osjećate da će vam trebati neko duže vrijeme za to. Moguće je da imate neke manje sumnje u voljenu osobu ali iskrenim i otvorenim razgovorom možete sve da riješite. Prati vas iscrpljenost.

Čitaj još:   SARAJEVO: Danas počinje 25. SFF, Rekordan broj filmova, bosanski ćilim... (foto)

JARAC

Možete da se oslonite na svoje saradnike. Očekuje vas period u kojem ćete imati pozitivne poslovne okolnosti. Ako ste slobodni, moguće je da ćete imati neke nove ljubavne ponude, poznanstva. Problemi sa cirkulacijom.

VODOLIJA

Moguće je da niste dobili priliku koja vam je bila neophodna kako biste uspjeli da napredujete na poslovnom polju. Moguće je poznanstvo sa osobom koja će vam jako prijati i sa kojom ćete željeti vezu. Problemi sa zglobovima.


RIBE

Moguće je da ćete imati neke manje nesporazume u radnom okruženju ali ćete uspjeti da ih riješite. Upoznajete zanimljivu osobu koja će vam pokazati svoja iskrena osjećanja. Mogući su problemi sa alergijama.

http://ibalkan.net

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši