IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MOSTAR: Svirepo ubijena Lana Bijedić, biće sahrana danas…

Policija i dalje traga za počiniocem ovog stravičnog zločina, koji je mnoge digao na noge…

MOSTAR: BiH, Crna Hronika, Putovanja, vijesti, srijeda 10: X, 09: 52…   MOSTAR: Svirepo ubijena Lana Bijedić, biće sahrana danas…

Policija još traga za osumnjičenima, a radi se na vještačenju njenog mobitela koji je pronađen tokom uviđaja.

Devetnaestogodišnja Lana Bijedić iz Mostara koja je svirepo ubijena prije dva dana, a njeno tijelo nađeno u rijeci Studenčici u mjestu Studenci kod Ljubuškog bit će sahranjena danas na Gradskom groblju Sutina u Mostaru, u 9 sati.

Obdukcija je jučer pokazala, podsjetimo, da je djevojka mučki ubijena, udarcima u glavu, davljenjem, a potom je bačena u rijeku.

ONO ŠTO JAVNOST U REGIONU PRATI I ZANIMA JE DA Policija i dalje traga za počiniocem ovog stravičnog zločina…

Lana je u nedjelju oko 14 sati izašla iz kuće da prošeta, a u 17 sati je, prema pričanju poznanika, trebala ići na voz za Sarajevo, gdje je nedavno primljena na fakultet.

Majka ju je zvala na mobilni telefon, jer se nije vratila u dogovoreno vrijeme. Majci je, navodno, rekla da ide na kafu s prijateljicom.

Čitaj još:   MOSTAR: Policija objavila detalje pucnjave... (foto, video)

Podsećamo, Lana Bijedić koja je iz Mostara spremala se ovih dana za odlazak na fakultet u Sarajevo. Njen nestanak su prijavili roditelji nakon što se nije vratila u dogovoreno vreme „s kafe s prijateljicom“, kako je to majci rekla, zavldala je panika. Majka je bezuspešno pokušavala dobiti na njen telefonski broj.

Lana je bila kćerka jedinica… 

http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Komentariši