ROMANTIČNA PROSIDBA NA BOSFORU! DAVID vjerio ANU Korać!

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ana Korać i David Dragojević započeli su svoju vezu pred kamerama rijaliti programa “Zadruga” u drugoj sezoni…

Unatoc mnogim osudama David se nije obazirao ni na šta, kao ni Ana, te su svoju vezu nastavili i napolju, a nedavno su se pojavile glasine i da su raskinuli. Ali, očigledno ništa od toga nije tačno jer je David upravo vjerio Anu!

Njih dvoje se trenutno nalaze u Istanbulu. Prosidba se dogodila dok su se vozili čamcem i plesali uz muziku, a David je u jednom momentu kleknuo, izvadio prsten i zaprosio Anu.

– Neko ko je mogao da bude šta poželi, a odluči da ostavi sve to postrani, sve svoje potencijale i ambicije, samo da bi putovao nevidljiv uz onoga u koga vjeruje… Koga je odabrao… Koga voli. Takve hrabrosti preispituju samo kukavice, nezrele i zauvjek zavisne od drugih. Takvo odricanje neće videti oni koji se nisu odrekli ni milimetar sebe zbog bilo koga.

Čitaj još:   SUTRA DŽENAZA Ubijenom pljevaljskom pjevaču i legendi sevdaha Nedžibu Nečku Deliću… (foto)

Dječaku je slika njegove djevojke trofej kojim se hvali drugarima. Muškarcu je slika njegove žene poštovanje za sve što ona jeste. Za sve nevidljivo što je nesebično gradila za oboje. Zahvalnost za Nju koja se borila, tiho i glasno, za svaki pedalj koji je napravljen kada su njegove noge bili slomljene – napisala je Ana na Instagramu uz objavljene slike i snimak prosidbe.

Romantičan gest veridbe su svi videli na Instagramu, a Ana Korać je otkrila kako se osećala u trenutku kada je David izvadio prsten.

– Ljubav veća od riječi. Jer o ljubavi ce pričati mnogi, a razumeće samo oni koji su je vadili golim rukama iz vatre. Kada vidite ženu koju je njen muškarac stavio ispred sebe, ne gledajte njene haljine i cipele. Pogledajte iza toga, u sve što vam ona neće dopustiti da vidite. Njenu snagu da ne bude sve što je ona sama mogla.. Jer je više od toga željela da oni budu sve što zajedno mogu. Samo onaj ko je dao sve – zaslužuje SVE. Volim te. DA, DA, DA! – napisala je Ana, novopečena vjerenica Davida Dragojevića.

Čitaj još:   MILE DODIK, POSIPA SE PEPELOM: "IZVINJAVAM SE, Tužilaštvo ODMAH DA..."

izvor: agencije

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši