BIH, Alarmirana policija pa, preokret: Sretnom kockaru ipak isplaćeno 69.000 KM…

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

U, okolini Sarajeva, kladionica je tvrdila da se aparat za igre na sreću pokvario, ipak će sretnom dobitniku isplatiti 69.000 KM! 

SARAJEVO (SOKOLAC): BiH, Crna Hronika, Zanimljivosti, vijesti, četvrtak, 10: 10… 21: 20… BIH, Alarmirana policija pa, preokret: Sretnom kockaru ipak isplaćeno 69.000 KM…

Nakon što je alarmirao policiju, desio se preokret na Sokocu: Sretnom kockaru ipak isplaćeno 69.000 KM

Kako saznajemo, riječ je o Nenadu Stuparušiću sa Sokoca… On je prije nekoliko dana osvojio 69.000 KM, ali mu odgovorna osoba u kladionici nije željela isplatiti novac uz obrazloženje da je došlo do greške.

Kockar je alarmirao policiju, koja je obavila uviđaj te, prema nalogu dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu, oduzela aparat radi vještačenja.

U međuvremenu su iz menadžmenta kladionice poručili da su, uprkos tehničkoj greški aparata i što nisu imali nikakvu pravnu obavezu, isplatili sretnog dobitnika.

Čitaj još:   MILE DODIK, POSIPA SE PEPELOM: "IZVINJAVAM SE, Tužilaštvo ODMAH DA..."

Stuparišić se oglasio te je rekao da je dobitkom riješio svoju egzistenciju te da će nastaviti igrati u istoj kladionici.

Iz kladionice su saopćili da je ”ovakva situacija“ opisana u njihovim pravilima igara.

– Takve greške se gotovo svakodnevno dešavaju u bankarskom poslovanju i drugim vrstama platnog prometa, kada se izvrši pogrešna uplata, ona se najnormalnije stornira. Također, u našim pravilima igara definirano je da postoji ograničenje o maksimalnoj isplati na aparatima koja iznosi 20.000 KM – pojasnili su iz kladionice.

http://iBalkan.net

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši