IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BIH, Alarmirana policija pa, preokret: Sretnom kockaru ipak isplaćeno 69.000 KM…

U, okolini Sarajeva, kladionica je tvrdila da se aparat za igre na sreću pokvario, ipak će sretnom dobitniku isplatiti 69.000 KM! 

SARAJEVO (SOKOLAC): BiH, Crna Hronika, Zanimljivosti, vijesti, četvrtak, 10: 10… 21: 20… BIH, Alarmirana policija pa, preokret: Sretnom kockaru ipak isplaćeno 69.000 KM…

Nakon što je alarmirao policiju, desio se preokret na Sokocu: Sretnom kockaru ipak isplaćeno 69.000 KM

Kako saznajemo, riječ je o Nenadu Stuparušiću sa Sokoca… On je prije nekoliko dana osvojio 69.000 KM, ali mu odgovorna osoba u kladionici nije željela isplatiti novac uz obrazloženje da je došlo do greške.

Kockar je alarmirao policiju, koja je obavila uviđaj te, prema nalogu dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu, oduzela aparat radi vještačenja.

U međuvremenu su iz menadžmenta kladionice poručili da su, uprkos tehničkoj greški aparata i što nisu imali nikakvu pravnu obavezu, isplatili sretnog dobitnika.

Čitaj još:   SKANDAL u Skupštini CRNE GORE! Ima li MINISTAR obavezu da bude ČOVJEK ili đilkoški provokator ?(video)

Stuparišić se oglasio te je rekao da je dobitkom riješio svoju egzistenciju te da će nastaviti igrati u istoj kladionici.

Iz kladionice su saopćili da je ”ovakva situacija“ opisana u njihovim pravilima igara.

– Takve greške se gotovo svakodnevno dešavaju u bankarskom poslovanju i drugim vrstama platnog prometa, kada se izvrši pogrešna uplata, ona se najnormalnije stornira. Također, u našim pravilima igara definirano je da postoji ograničenje o maksimalnoj isplati na aparatima koja iznosi 20.000 KM – pojasnili su iz kladionice.

http://iBalkan.net

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši