Dnevni horoskop za 11. oktobar 2019. godine

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ovan nervozan, dan za Bika, Blizanci i Lav odlično sarađuju, zidovi pred Rakom, Djevica se bori, Vaga dobro, loš dan za Škorpije, Strijelac flertuje, puno posla za Jarca, Vodolija griješi, a Ribe u svađi. Ovo je dnevni horoskop za 11. oktobar 2019. godine.

OVAN

Nemojte da očekujete da ćete na ovom polju imati veće preokrete danas. Stanje stvari bi moglo da vam bude statično. Moguće je da se ne slažete baš najbolje sa voljenom osobom i da vam je odnos sve gori. Loša probava je naglašena.


BIK

Očekuje vas povoljan period za posao. Možete da se nadate veoma značajnom poboljšanju. Moguće je da konačno nalazite kompromis i da sa partnerom neke stvari kreću u boljem pravcu. Smanjite unos ugljenih hidrata.

BLIZANCI

Ishod situacije koja vas muči bi za vas mogao da bude neočekivan. Na kraju ćete ipak naći neko rješenje. Dopada vam se osoba koja vam pokazuje da je spremna za ozbiljnu vezu i da je prolazne avanture ne zanimaju. Manji pad energije.


RAK

Možete da očekujete pozitivne okolnosti. Današnji dan vam je povoljan za posao i sreća je na vašoj strani. Očekuje vas uzbudljiva situacija sa osobom do koje vam je stalo. Vaš odnos može da bude zanimljiv. Bavite se rekreacijom.

Čitaj još:   Vic Dana Odlučio Đuro da kupi ćuku...

LAV

Očekuje vas povoljan dan za ovo polje. Možete da se nadate pozitivnim preokretima i dobrim promjenama. Očekuje vas novo poznanstvo. Možete da se nadate lijepim promjenama u ljubavi. Moguće je da vam je stomak osjetljiv.


DJEVICA

Možete da očekujete da ćete tokom današnjeg dana imati pozitivna poslovna razrješenja. Lako pokazujete svoja osjećanja i stalo vam je do toga da sa voljenom osobom odnos maksimalno stabilizujete. Zdravlje vam je dobro.


VAGA

Imaćete manju štetu na poslovnom polju. Sve ukazuje na to da vam današnji dan nije baš povoljan. U vama se budi potreba za novom ljubavnom vezom. Samoća vam više ne prija i želite veće promjene. Zdravlje vam je dobro.


ŠKORPIJA

Očekuju vas povoljne okolnosti kada je u pitanju polje posla. Moguće je da ćete imati neke lijepe vijesti uskoro. Ukoliko ste planirali ljubavne promjene, možete da očekujete pozitivnu situaciju u fazi koja dolazi. Pazite na bubrege.


STRIJELAC

Uspjećete da se posvetite svom poslu i da riješite neke probleme koje ste imali ranije. Povoljan je dan ispred vas. Ostvarićete novo poznanstvo sa osobom koja će vam na duže staze biti veoma važna za ljubav. Povećajte unos vitamina.

Čitaj još:   PARIZ: Safet Sušić u gradu se osjeti strah zbog koronavirusa... (foto)

JARAC

Svi planovi bi trebali da budu dobri, očekuje vas dan u kojem ćete biti zadovoljni ishodom obavljenog posla. Partner vam je maksimalno posvećen. Srećni ste pored njega. Povedite računa o osjetljivim ušima.


VODOLIJA

Možete da očekujete da će se pojaviti neka nova poslovna ponuda koja će vam biti veoma značajna. Nemate nikakve dileme po pitanju emocija, znate šta želite i usmjerićete se na ostvarenje cilja. Pazite na osjetljivu bešiku.


RIBE

Možete da očekujete uspjeh u poslovnoj sferi. Pred vama je period u kojem ćete imati dosta sreće. Ukoliko vam se dopada neka osoba koju poznajete iz prošlosti, vaš odnos sa njom može da napreduje. Mogući su problemi sa sinusima.

http://ibalkan.net

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši