RK Novi Pazar obradovao učenike O.Š. ulaznicama za sutrašnji spektakl

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Rukometni klub Novi Pazar je ozbiljan sportski kolektiv, i svakako se razmišlja o svakom potezu i akciji u klubu. Mala ali agilna uprava donijela je između ostalog odluku da u klubu za Sportskog direktora za marketing dodijeli Kenanu Ahmetoviću. On je svoj zadatak shvatio krajnje ozbiljno i njegova prva akcija je da se u gradu posjete sve osnovne i srednje škole da se rukomet što više promoviše među mladima.

U isto vrijeme, klub je od danas krenuo promociju kroz niz kreativnih i edukativnih radionica sa djecom i mladima, a cilj je da se kroz druženje i upoznavanje približi rukomet i sve čari ovog sporta.

Promo lica su prvotimci- Pavle Banduka, Rakovic Goran, Anes Sefovic, Badic Dzemil – koji su danas podijelili 1500 karata za utakmicu sa RK Obilić. Ovo je pocetak jednog sjajnog karavana koji će obilaziti sve škole i Univerzitete i pozivati mlade da se priključe klubu i bodre naše momke, koji biju bitku sutra za prvo mjesto na tabeli.

Čitaj još:   SEAD TAHIROVIĆ, na saslušanju se brani ŠUTNJOM

Osmjesi dece i oduševljenje su dovoljan dokaz da je ovo grad sporta i mladosti, a promocija zdravih stilova života se radi upravo na ovakav način. Djeca u sportistima vide uzore i oni trebaju biti osobe koje su pravi ambasadori grada.

Rukometni klub je krenuo u jaku i ozbiljnu kampanju jer njihov trud, rad i rezultati moraju doći do svake osobe u gradu, mlade i starije, jer naši momci zaslužuju podršku svih!

Pošto su u klubu dali akcenat na mlade, Direktor za marketing Kenan Ahmetović je nastavio inace izuzetnu saradnju sa kancelarijom za mlade i Sandrom Majstorovic i danas su prije podne posjetili tri osnovne škole i to: O.Š. Bin Zajed Al Hahijan, O.Š. Stefan Nemanja i O.Š. Meša Selimović.

Čitaj još:   "NARKO- KLANOVI PADAJU U SABLJI 2":Red likvidacija,red dilovanja, ide LISTA ZA ODSTRIJEL...

Svakoj školi su uručene po dvije originale rukometne lopte i besplatne ulaznice za sutrašnju derbi utakmicu sa R. K. Obilić iz Beograda.

Svakako ovakva akcija i promocija sporta je za svaku pohvalu i ostaje da se nadamo da ce ovakvih karavana promocije zdravih stilova života, biti i ubuduce.

http://ibalkan.net

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *