IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TUZLA: Ubio suprugu pa sebe, jedan sin ranjen, drugi se uspio spasiti (foto)

U eksploziji bombe poginule dvije osobe, smrtno stradali supružnici, povrijeđen njihov sin…

TUZLA: BiH, Crna Hronika, Zanimljivosti, vijesti. petak, 11: 10… 09: 32… TUZLA: Ubio suprugu pa sebe, jedan sin ranjen, drugi se uspio spasiti (foto)

Od posljedica eksplozije koja se jutros dogodila u naselju Paša Bunar u Tuzli smrtno su stradali supružnici, a njihov sin A.Z. (1999.) je povrijeđen i smješten u bolnicu, izjavio je za Fenu portparol Tužilaštva Tuzlanskog kantona Admir Arnautović.

Jake policijske snage su na terenu, kao i ekipa Hitne pomoći. Kako nezvanično saznajemo od komšija, u porodičnoj tragediji smrtno je stradao bračni par, a jedno dijete je povrijeđeno.

Pretpostavlja se da je riječ o ubistvu i samoubistvu mada to nije potvrđeno.

Vijest da su dvije osobe smrtno stradale a jedna povrijeđena od posljedica eksplozivne naprave u stambenom objektu u tuzlanskom naselju Paša Bunar potvrdila je i glasnogovornica Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona Amra Kapidžić.

Eksplozija je policiji prijavljena jutros u 7.23 sati, kazala je.

Čitaj još:   MILO Đukanović: Mislite da vam pobjeda daje pravo da rušite državu, branićemo je do posljednje kapi krvi... (foto i video)

Komšije su u šoku nakon porodične tragedije koja se jutros dogodila u tuzlanskom naselju Paša Bunar, kada su smrtno stradali supružnici, a sin povrijeđen.Pripadnici Odjeljenja kriminalističke policije MUP-a TK i od jutros se nalaze ispred stambene zgrade u naselju paša Bunar u Tuzli u kojoj se u stanu na četvrtom spratu dogodila porodična tragedija u kojoj su smrtno stradali supružnici H.Z. i Đ.Z, a povrede je zadobio njihov 20-godišnji sin A.Z.

Glasnogovornik Tužilaštva TK Admir Arnautović za Klix.ba je kazao da su u ovoj porodičnoj tragediji najvjerovatnije korišteni nož i eksplozivna naprava, odnosno bomba…

http://iBalkan.net

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši