IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

HOROR!!! OTAC I SIN PREGAZILI MUŠKARCA NA TROTOARU, PA GA ZVJERSKI TUKLI…

Policija u Vranju uhapsila je D. S. (51) iz tog grada zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelo nasilničko ponašanje i M. Đ. (33), takođe iz Vranja, osumnjičenog za krivično j teška telesna povreda.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju, policija će protiv trojice muškaraca starosti 42, 24 i i 21 godinu podnijeti krivičnu prijavu u redovnom postupku zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično djelo teška telesna povreda, dok će protiv još jednog muškarca starosti 24 godine biti podneta krivična prijava za krivično djelo laka telesna povreda.

Sumnja se da su M. Đ, 42-godišnji, 24-godišnji i 21-godišnji muškarac, 13. oktobra ove godine u jednom kafiću u Vranju, nakon kraće rasprave fizički napali 24-godišnjaka i nanijeli mu teške tjelesne povrede.

D. S. i njegov idvajdestčetvorogodišnji sin su potom sjeli u “ford” i počeli da se voze po gradu, a potom je D. S. vozilom kojim je upravljao, kako se sumnja, udario 42-godišnjaka, koji se sumnjiči da je prethodno napao njegovog sina.

Čitaj još:   Uhapšen MIRKO Knežević brat MILANA Pipuna Kneževića, zbog napada na policajca u Zeti... (foto)

Zatim su izašli iz automobila i, kako se sumnja, tupim predmetima napali 42-godišnjeg muškarca i M. Đ. koji je pobjegao u jednu pekaru.

Po nalogu zamjenika tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju, D. S. i M. Đ. je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužilaštvu.

izvor: Kurir.rs

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more

Komentariši