BRAVO, Ex bh. kapeten, Emir Spahić, prisjetio se tužnog momenta: Neka im je rahmet vječni, Krajišnici ljuti… (foto)

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

ETO, Prošlo šest godina od pogibije Almira Kasumovića, Vildana Pehlića i Hasiba Mahmića…

SARAJEVO: Regija, Sport, Fudbal,Putovanje, Zanimljivosti, srijeda 16: 10… 21: 02…  BRAVO, Ex bh. kapeten, Emir Spahić, prisjetio se tužnog momenta: Neka im je rahmet vječni, Krajišnici ljuti…

PUNIH Šest godina prošlo je od stradanja trojice pripadnika navijačke grupe “Ljuti Krajišnici” Almira Kasumovića, Vildana Pehlića i Hasiba Mahmića, koji su stradali u Poljskoj vraćajući se sa posljednje utakmice naše reprezentacije u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2014.

VELIKI Bivši bh. kapiten Emir Spahić prisjetio se ovog tužnog događaja i na svom Facebook profilu objavio emotivan status, koji prenosimo u cijelosti.

– Bilo je to na današnji dan, na dan koji nikad neću zaboraviti, na dan kad su moji snovi postali java, na dan kad je ispisana i najljepša stranica moje karijere… Kaunas (Litvanija). Vedo Ibišević, na asistenciju Dijamanta, poslao nas je direktno na Svjetsko prvenstvo u Brazil!!!! 

Suze, osmijeh… oko nas pjesma, slavlje, navijanje… Osjećaji su se pomiješali, jer nismo bili svjesni šta se dogodilo. Ulicama Kaunasa tekle su rijeke plavo-žutih navijača, pjesma i slavlje daleko su se čuli. Slavilo se diljem svijeta do ranih jutarnjih sati. 

Čitaj još:   DANAS, NAKON NESREĆE: Emir Spahić smješten u KCUS, u stabilnom je stanju... (foto)

Ponos je prevladao umor… I onda, negdje pred zoru, stiže vijest negdje iz Poljske… tri mlada Krajišnika, tri sina bosanskohercegovačka izgubila su život vraćajući se kući iz Litvanije, gdje su otišli da nas podrže i pomognu nam da ispišemo historiju! Braćo naša, hvala vam za svaku sekundu pažnje, sekiracije, nervoze, pjesme, šutnje… Nikad vas zaboraviti nećemo, nikad! 

S neba će se vaš glas za Bosnu čuti, neka vam je rahmet vječni, Krajišnici ljuti – napisao je Spahić. 

izvor agencije

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *