VIŠE DETALJA O PUCNJAVI U CENTRU NOVOG PAZARA: Emir Hadžimujović zvani SANDŽAČKI LAV U KRVAVOM POHODU, iz vozila u pokretu pucao u ŽRTVU…

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Kako se navodi, hici su ispaljeni iz vozila u pokretu u ulici Kej 37. Sandžačke divizije u užem centru grada

NOVİ PAZAR: Više hitaca ispaljeno je danas oko 14.30 iz vatrenog oružja u pravcu jednog lica u centru Novog Pazara, a kako nezvanično saznaje Kurir, čovjek koji je pucao je kik-bokser Emir Hadžimujović, zvani Sandžački lav.

– Kik-bokser je otvorio vatru iz vozila u pokretu i navodno upucao mladića koji je zadobio teške tjelesne povrede. Za sada se još ne zna da li je napadač bio sam ili je imao pomagače. Takođe, još se ne zna koji je motiv ovog obračuna. Očevici su odmah pozvali Hitnu pomoć koja je ubrzo došla na mjesto pucnjave i pružila pomoć ranjenom mladiću – kazao je za Kurir dobro obaviješten izvor.

Čitaj još:   NOVI PAZAR: Otvorili rafal i pucali na porodičnu kuću bivšeg sudije...

Upucani mladić je van životne opasnosti. Kako nezvanično saznaje Kurir, upucan je Amin Starčanin. Prema prvim saznanjima, riječ je o sinu novopazarskog biznismena koji se godinama bavio proizvodnjom odjeće od teksasa.

Kako se navodi, hici su ispaljeni iz vozila u pokretu u ulici Kej 37. Sandžačke divizije u užem centru grada.

Na licu mjesta se nalaze tužilac i pripadnici policije.

Podsjetimo, Hadžimujović je na stranice crne hronike dospio 14. marta 2016. godine. U noći u kojoj je upucan, Hadžimujović je obezbjeđivao koncert pjevača Šaka Polumente. Takođe, Emir je bio i tjelohranitelj čuvenom liku iz Turske serije Bali-begu kada je došao da posjeti Novom Pazaru .

izvor: agencije

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *