IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Ćerka, reprezentativke Jasne Šekarić, Lea ušla u “Zadrugu 3”, zavešće mnoge… (foto)

Pored Maje Marinković, sinoć se u Bijelu kuću rijalitija “Zadruga 3” uselila i djevojka koju do sada nikad nije bila u rijalitiju…

BEOGRAD: Regija, Putovanje, Zanimljivosti, vijesti, nedelja, 20: 10… 11: 59… Ćerka, reprezentativke Jasne Šekarić, Lea ušla u “Zadrugu 3”, zavešće mnoge…

SVI SE DIVE NJENOJ LJEPOTI, A TO JE Ćerka srpske reprezentativke koja je ušla u Zadrugu! Krenula maminim stopama, a za ulazak u rijaliti ima samo jedan razlog!!!

Pored Maje Marinković, sinoć se u Bijelu kuću rijalitija “Zadruga 3” uselila i djevojka koju do sada nikad nismo videli u rijalitiju. Osmjehom je odmah razoružala sve, a pravo iznenađenje je nastalo kada je otkrila da je ćrka srpske sportistkinje i reprezentativke Srbije u streljaštvu Jasne Šekarić.

Lea je krenula stopama svoje majke i takođe se bavi streljaštvom, a ono što je svima odmah zapalo za oko jeste da je izuzetno lijepa.

Lea je veoma vezana za majku, a Jasna je takođe i njen trener. Majka i ćerka mnogo vremena provode zajedno, a često odlaze i na zajednička putovanja.

Atraktivna brineta pred ulazak u Bijelu kuću otkrila je da “Zadrugu” prati od prve sezone i da je odlučila da uđe u rijaliti jer ju je zanimalo kako će se snaći u tom formatu.

Čitaj još:   ZADRUGA: Osman Karić bez dlake na jeziku o Miljani, svi su ostali u šoku zbog njegove izjave... (foto i vidio)

“Zadrugu” pratim od prve sezone i uvijek me je zanimalo kako bih se snašla i time sam se vodila. Mama me je podržala. Ne volim sebe da hvalim, ali ono što je presudno jeste da sam druželjubiva. Loše strane, kada su u pitanju igre umijem da prihvatim poraz, ali ne volim da gubim. Mogu brzo da planem i ne volim laž”, rekla je Lea u studiju, tokom razgovora sa voditeljkom Dušicom Jakovljević.

Lea je priznala da joj je simpatičan Stefan Karić, ali samo kao drug, budući da trenutno ima dečka.

“Verujem da je totalno drugačija priča kada se uđe. Simpatičan mi je Stefan Karić i mogla bih da se družim sa njim, jer je fin dečko. Trenutno sam zauzeta i baš sam se zaljubila. Dečko me nije ispratio večeras, ispratili su me majka i brat”, rekla je Lea...

Izvor agencije

Čitaj još:   PAŽNJA, VEČERAS ĆE KROČITI U BIJELU KUĆU: Mnogi STREPE kad se spomene, IMA DVA ZADATKA... (foto i video)
NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši