Ćerka, reprezentativke Jasne Šekarić, Lea ušla u “Zadrugu 3”, zavešće mnoge… (foto)

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Pored Maje Marinković, sinoć se u Bijelu kuću rijalitija “Zadruga 3” uselila i djevojka koju do sada nikad nije bila u rijalitiju…

BEOGRAD: Regija, Putovanje, Zanimljivosti, vijesti, nedelja, 20: 10… 11: 59… Ćerka, reprezentativke Jasne Šekarić, Lea ušla u “Zadrugu 3”, zavešće mnoge…

SVI SE DIVE NJENOJ LJEPOTI, A TO JE Ćerka srpske reprezentativke koja je ušla u Zadrugu! Krenula maminim stopama, a za ulazak u rijaliti ima samo jedan razlog!!!

Pored Maje Marinković, sinoć se u Bijelu kuću rijalitija “Zadruga 3” uselila i djevojka koju do sada nikad nismo videli u rijalitiju. Osmjehom je odmah razoružala sve, a pravo iznenađenje je nastalo kada je otkrila da je ćrka srpske sportistkinje i reprezentativke Srbije u streljaštvu Jasne Šekarić.

Lea je krenula stopama svoje majke i takođe se bavi streljaštvom, a ono što je svima odmah zapalo za oko jeste da je izuzetno lijepa.

Lea je veoma vezana za majku, a Jasna je takođe i njen trener. Majka i ćerka mnogo vremena provode zajedno, a često odlaze i na zajednička putovanja.

Čitaj još:   SLIJEDI PAKAO: Miljana Kulić otkrila od ČEGA zavisi da li će ući u Zadrugu ili Parove...

Atraktivna brineta pred ulazak u Bijelu kuću otkrila je da “Zadrugu” prati od prve sezone i da je odlučila da uđe u rijaliti jer ju je zanimalo kako će se snaći u tom formatu.

“Zadrugu” pratim od prve sezone i uvijek me je zanimalo kako bih se snašla i time sam se vodila. Mama me je podržala. Ne volim sebe da hvalim, ali ono što je presudno jeste da sam druželjubiva. Loše strane, kada su u pitanju igre umijem da prihvatim poraz, ali ne volim da gubim. Mogu brzo da planem i ne volim laž”, rekla je Lea u studiju, tokom razgovora sa voditeljkom Dušicom Jakovljević.

Lea je priznala da joj je simpatičan Stefan Karić, ali samo kao drug, budući da trenutno ima dečka.

Čitaj još:   ZILHA, ZAMRZLA SVE RAČUNE: Edis, ne može da digne ni euro, podnijela je zahtjev za RAZVOD braka... (foto)

“Verujem da je totalno drugačija priča kada se uđe. Simpatičan mi je Stefan Karić i mogla bih da se družim sa njim, jer je fin dečko. Trenutno sam zauzeta i baš sam se zaljubila. Dečko me nije ispratio večeras, ispratili su me majka i brat”, rekla je Lea...

Izvor agencije

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši