IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ZBOG ČEGA ŽENE HRLE U NARUČJE BARABI, KAO MUHA NA GO*NO???

Da pitate svaku ženu ponaosob na kugli zemaljskoj kakvog muškarca žele, listom bi sve rekle otprilike ovo: dobar, pažljiv, lijepo vaspitan, vjeran, duhovit….

Ok, tako je u teoriji ali u praksi je mnogo drugačije, jer je očigledno da mnogo bolju prođu imaju oni koji su sve suprotno od ovog spiska.

Nedavno me je na puš – pauzi na poslu jedan vrlo fin i pristojan dečko upitao šta je zapravo sa mozgovima žena, jer gleda kako se kod djevojaka muškarci koji ih tretiraju kao stoku odlično kotiraju dok ih ovi normalni uopšte ne interesuju, njih doživljavaju kao drugare i ”bebe”. Tu krenem zbrda – zdola, između dva dima, da objašnjavam i taj razgovor nikad nismo priveli kraju kako treba. Tek danas mi klikne da sam u prošlosti bila pasionirana kolekcionarka kojekakvih baraba i wannabe mangupa te da na ovu temu i te kako imam šta da kažem. Zato je ovo tekst za sve dobre i fine tipove kojima predmet njihovog obožavanja plače na ramenu jer joj je neki tupadžija slomio srce, za sve muškarce koji nikako ne mogu da se iščupaju iz friend zone, a bogami i za sve djevojke i žene kojima je krajnje vrijeme da se trgnu i opamete.

Da se ne lažemo, dragi muškarci, ni vi ne gledate pri prvom susretu da li djevojka dobru dušu ima već se fokusirate na prednji i zadnji trap dok zamišljate kako biste je vrlo rado posjedovali. Većini muškaraca, tj. odraslih dječaka je bitnije kakva joj je glava, a ne šta joj je u glavi, da bude top riba na kojoj će svi ortaci da im zavide, po mogućstvu da ih vrhunski oralno zadovolji dok visi naglavačke sa lustera, da hoće da se seksa kad god i gdje god, nebitno što je neopjevana opajdara i zmijetina. Reklo bi se, baš sadržajan odnos bez roka trajanja.

Imamo i one druge, koji žele fine, dobre, smjerne, možeš na njih da se osloniš, divne majke u perspektivi, pokorne ženice koje kuhaju, čiste, peglaju, tu i tamo ti popuše ali… Takva će brzo da ti dosadi jer te ne ”radi” dovoljno pa ćeš što prije da potražiš onu iz prethodnog pasusa, da te pukne adrenalin, da se osjetiš ko muškarčina, zar ne? E pa slična je priča i sa ženama, njihove moždane vijuge su u večitom raskoraku između toga šta im suštinski treba i za čim im krhko srce žudi.

Čitaj još:   IVAN, IMA TRI ŽENE: Ako ga jedna naljuti... (video)

One su i te kako svesne da im normalan dečko ne bi priredio da ga uredno izdepilirane, isfenirane i sređene ko za bal čekaju jer je rekao da će da se javi da bi se videli. Taj fini bi svakako pozvao kad je rekao, al’ eto barabe tek kroz dva – tri dana sa potpuno nebuloznim objašnjenjima zašto baš tad nije mogao i sa gomilom detalja u priči koje prilično znaju da vrijeđaju žensku inteligenciju (prim. aut. što više detaljiše, to više laže). One šize u tom intevalu dok im se budalčina ne javlja, smišljaju najraznovrsnija scenarija za osvetu ali čim gospodin pozove sve do jedne se ponašaju ko da su im vrane mozak popile. Sve te izuzetno inteligentne žene se pretvaraju u ne znam šta, ko da je svaka njegova riječ ili dodir neka vrsta čarobnog praha za zatupljivanje i zaborav istovremeno.

One skoro nikad ne znaju na čemu su sa njim, kad će da ih udostoji svog dragocenog vremena, one jurišaju ko ćurke u magli na njegov, ako ne prvi, onda sigurno drugi mig, one znaju (ili možda u startu ne znaju ali brzo nauče) da ih on laže i maže, ali one uživaju u tome kako te neistine divno zvuče i uljuljkuju se u rozikastom balonu od sapunice koji će da pukne prvom prilikom, a one će da svom silinom da tresnu guzicom na zemlju.

Sve to vreme negde iz prikrajka za njima uzdiše bar jedan izuzetno pristojan i osjećajan muškarac koji stoji sa obje noge na zemlji, koji želi ljubav i stabilnost ali njima takvi nisu baš zanimljivi jer su isuviše, pazi sad, normalni, predvidljivi (čitaj: dosadnjikavi), sa njim nema neizvjesnosti a ludim djevojačkim srcima treba uzbuđenje, hoće alfa mužjaka. To im je vjerovatno ostalo od praprapretkinja koje su šacovale najsnažnijeg i najgrlatijeg iz muškog čopora za potencijalnog ploditelja.

Čitaj još:   VIC DANA Pita Gadafi šejtana u džehenemu...

Što prije skapiraš sa kakvim likom posla imaš, to će ti biti lakše da se odupreš jer privremena zaluđenost, zasljepljenost i razulareni hormoni mogu da ti ukradu mnogo vremena, a ono je najdragocenije.

Često su fini muškarci gotovo nevidljivi, pravi diskretni heroji, nenamjetljivi i možda ne toliko rječiti, zabavni i interesantni na samom startu. Možda ti u početku neće zavrteti mozak ali poslije nekog vremena samoj sebi nećeš moći da objasniš kako i kada se uselio u tvoje srce. A ako takav ne naiđe, bolje i sama nego sa nekim ko će te sistematski ubijati u pojam, jer mir u duši je neprocjenljiv.

A vi, muške dobrice, nikako ne skrećite sa puta i ne transformišite se u kabadahije, jer prosto niste od takvog štofa satkani. Možda su barabe kojima žene skaču u krilo i kešaju im se oko vrata trenutno u većini, ali svakako će naići ona koja će umjeti da prepozna svu dobrotu, inteligenciju, časnost, pažljivost i kućno vaspitanje koje u nosite u sebi i neće joj biti potrebno ništa više od toga. Jer neukaljano srce koje imate u grudima joj je više nego dovoljno za cio život.

izvor: stil.rs

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši