Dnevni horoskop za 24. oktobar 2019.godine

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ovan u grču, Bik i Lav sarađuju, Blizanci opušteni, Rak nesiguran, Djevica bez odmora, Vaga u timu, Škorpija nedokučiva, Strijelac odlučan, Jarac u dobiti, Vodolija gramziva, Ribe inferiorne. Ovo je dnevni horoskop za 24. oktobar 2019. godine.

OVAN

Bićete zadovoljni okolnostima u kojima se budete našli na polju posla. Sreća je na vašoj strani. Ukoliko ste imali neke probleme sa voljenom osobom, sada je pravi trenutak da ih riješite kroz otvoren razgovor. Stvarajte zdravije navike.

BIK

Očekuje vas povoljna atmosfera u kojoj ćete moći da ostvarite željeni poslovni napredak. Ljubavna situacija u kojoj se nalazite je nestabilna i nije vam ni malo lako da donesete pravu odluku. Ne očekuju vas problemi.

BLIZANCI

Moguće je da vam nije lako da ostvarite svoje poslovne planove danas. Kočnice vas čekaju na svakom koraku. Voljena osoba ima potrebu da provodi više vremena sa vama a vi se sklanjate. Problemi sa bubrezima su naglašeni.

RAK

Imaćete mnogo obaveza tokom današnjeg dana i biće veoma važno da napravite dobru organizaciju. Moguće je da nemate dovoljno vremena za voljenu osobu i da vam ona često zamjera. Povećajte unos vitamina.

Čitaj još:   SNIMCI SA FAZLAGIĆA KULE : Četničkim pjesmama i bajracima plašili Bošnjake... (video)

LAV

Nije preporučljivo da ulazite u sukobe oko novih poslovnih projekata kako ne bi došlo do većih komplikacija. Ukoliko ste slobodni ukazaće vam se prilika za novo poznanstvo i za početak nove ljubavne veze. Problemi sa srcem.

DJEVICA

Potrebno vam je mnogo vremena kako biste na polju posla ostvarili pomak koji želite. Dobro se osjećate kada ste sa vašim partnerom i prija vam to što je vaša veza fleksibilna i donekle prijateljska. Bolovi u stomaku i nadutost.

VAGA

Odlično ste raspoloženi i okrenuti ste rješavanju poslovnih problema, danas vam sve ide od ruke. Nije vam lako da pokažete svoja iskrena osjećanja ali ćete u nekom trenutku to morati da uradite. Napetost u mišićima je naglašena.

ŠKORPIJA

Niste zadovoljni situacijom koju imate na polju posla. Nervozni ste i željeli biste brze promjene. Nastupilo je manje zahlađenje u odnosu koji imate sa voljenom osobom. Nezadovoljni ste zbog toga. Problemi sa osjetljivim grlom.

Čitaj još:   Finale Zadruge: Evo zašto MENSUR važi za glavnog FAVORITA! (foto)

STRIJELAC

Potrebno je da promjenite svoje viđenje stvari. Ako želite nova rješenja na polju posla, mijenjajte ugao gledanja. Svjesni ste svih problema koji su nastali u vašoj emotivnoj vezi ali i dalje ne želite da odustanet. Problemi sa infekcijama.

JARAC

Moguće je da imate neke komplikacije i otežanja na ovom polju, iako se niste tome nadali. Vašem partneru teško pada distanca koja vlada među vama već neko vrijeme. Potrebno je da mu se više posvetite. Nemate probleme sa zdravljem.

VODOLIJA

Budite malo otvoreniji u komunikaciji sa saradnicima i ukažite im na promjene koje smatrate neminovnim. Moguće je da planirate da priđete osobi koja vam se dopada. Povoljan je dan za početak veze. Problemi sa očima.

RIBE

Dobićete ponudu za još jedan honorarni posao. Prihvatite, jer možete ostvariti značajne kontakte upravo na taj način. Skloni ste melanholiji i povlačenju u sebe. Situacija na emotivnom planu je monotona, ali dobrim djelom ste sami krivi za to. Osjetljivo vam je grlo.  

http://ibalkan.net

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *