IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UŽAS: KOMŠIJA DOŠAO NA KAFU, PA KRVNIČKI PRETUKAO KOMŠINICU

ZAJAČA – U selu Zajača mještanku Mariju Matić prije nekoliko dana fizički je napao komšija Ž.S i, prema njenim riječima, zadao joj više udaraca rukama i nogama zbog čega ima podlive i modrice po licu i tijelu. Ona je o svemu obavjestila policiju, potražila je i ljekarsku pomoć, a Osnovni sud u Loznici donio je prema prijedlogu lozničkog tužilaštva rješenje kojim se napadaču izriče hitna mjera kojom mu se zabranjuje kontaktiranje i prilazak žrtvi nasilja na period od 30 dana, pod prijetnjom prekršajnog kažnjavanja ukoliko to prekrši.


Sa vidljivim podlivom ispod oka Matićeva kaže da se sve dogodilo oko pola jedanaest uveče kada je na telefon nazvao komšija, koji od nje živi na 200 metara, i rekao da će doći na kafu. To je i učinio, ali nije ušao u njenu porodičnu kuću nego se okrenuo i otišao.

– Posle nekog vremena se vratio i pitao u kom svojstvu je kod mene Dejan Kujundžić, koji inače pomaže meni i mojoj tetki pošto živimo same, i poslednja dva mjeseca je ovde kao moj nevjenčani suprug. Onda je počeo da galami, bacao je sve po kući, izvalio je vrelu peć sa čunkom, pa je počeo da me udara. Nogom me udario u glavu, u desnu slepoočnicu, a onda me udarao i rukama i nogama, po rebrima, stomaku, bila sam poluonesvješćena. Bio je pijan i ubio je boga u meni. Dejan je otišao po tetku i nekako su ga izgurali iz kuće. Zvala sam policiju, došla u Loznicu da dam izjavu, a oni su me uputili u bolnicu – tvrdi Marija za Kurir.

Čitaj još:   TEŠKA NOĆ U SRBIJI: PUCNJAVE, PREBIJANJA, NESREĆE... (foto)

– Advokat mi je javio da policija nije podigla krivičnu prijavu protiv njega i koliko vidim neće je ni biti.. On je na slobodi, viđam ga jer je u komšiluku, i nije mi svejedno. Strepim i ne osjećam se sigurno. Sa njim do sada nisam imala ovakvih problema inače ga ne bih pustila u kuću. Čula sam da je već radio slične stvari i da je prije desetak godina izbačen iz policije. Navodno je pričao po selu da se pokajao i da to nije trebalo da uradi – kaže ova žena koja očekuje da država učini sve što treba i ’’zaštiti je od nasilnika’’.

Marija kaže da je prije četiri, pet mjeseci bila u emotivnoj vezi sa napadačem, a sada je u zajednici sa Dejanom iz Zajače koji je bio prisutan kada je došlo do nasilja i kaže da je motiv ljubomora. Tvrdi i da je napadač verbalno vrijeđao i Mariju i njega.

– Pretukao je iz ljubomore, zasmetalo mu je što sam kod nje. Ona mi nije dala da se miješam da izbjegnem sukob. Nikada ga prije nisam video u takvom stanju. Viđali smo ga poslije ovoga, ali nema kontakta ni razmjene riječi – kaže Kujundžić.

Čitaj još:   BEOGRAD: Edin Vranj, dao prvi iskaz, dodijeljen mu i je advokat... (foto)

izvor: kurir.rs

BRAVO ZA SELEKTORA ZMAJEVA SPREMAN SE ŽRTVOVATI ZA BiH…

Bravo za selektora "zmajeva", spreman se žrtvovati za BiH:  Dule Read more

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018.

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018. Danas je srijeda Read more

VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi i jak vjetar, temperatura pada…

OVO JE VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi, jak Read more

Komentariši