IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Pjevačica EDITA ODBILA POLIGRAF u policiji zbog BOMBAŠKOG NAPADA!

Pjevačica Edita Aradinović koja je danas saslušana u policiji zbog bombe koja je 29. septembra bačena na prostorije producentske kuće “FM Plej”, odbila je poligrafsko testiranje, nezvanično saznaje Kurir.

Pjevačica je na saslušanje rekla da nema nikakve veze sa bombaškim napadom i da ne zna ko je želio da naudi njenim bivšim saradnicima. Kako Kurir saznaje, kada su joj ponudili poligrafsko testiranje, Edita je u u konsultaciji sa advokatom odbila. 

Podsjetimo, ručna bomba kašikara bačena je tokom noći, a na svu sreću niko nije povrijeđen jer su vlasnici Miloš Roganović i Filip Miletić, kao i njihovi saradnici, u tom trenutku bili odsutni. Dosadašnja istraga pokazala je da je jedini sukob koji su vlasnici ove kuće imali bio s pjevačicom Editom Aradinović, pa je ona zbog toga saslušana.

Čitaj još:   HOROR Izrael izveo zračni napad na Gazu...

Naime, Aradinovićeva je navodno imala ugovor s producentskom kućom vrijedan 150.000 eura još u periodu kad je bila članica grupe Ministarke, ali je prošle godine odlučila da ga prekrši i napusti bend, zbog čega je došlo do problema i svađe između nekada bliskih saradnika.

izvor: kurir.rs

Edita zapalila splav: Za oko zapao njen čudan stajling! (foto i video)

Edita Aradanović poslije duge pauze, imala svoj prvi nastup na Read more

Komentariši