ISTANBUL: Fener, ubacio u petu brzinu, Rodrigez i Murićija zapalili Bosfor (foto i video)

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Milioni navijača modro- žutih kanarinaca su mogli da uživaju u ekstra igri svojih igrača…

ISTANBUL: Regija, Sport, Fudbal,Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, subota, 26: 10… 22: 55… ISTANBUL: Fener, ubacio u petu brzinu, Rodrigez i Murićija zapalili Bosfor (foto i video)

Kanarinci su imali kadrovskih problema na početku sezone, ali kad Fenerbahče izvede najjači sastav čini se da u Turskoj nema ko da ga zaustavi…

Feneru nije mogla da odoli ni posve solidna Konja osjetila je to i na svojoj koži, pošto je Gari Rodrigez odigrao najbolji meč u Fenerovom dresu, a Vedat Murići sve začinio projektilom za konačnih 5:1 i euforiju i delirujum navijači na “Šukru Saračoglu” stadionu

Arhitekta veličanstvene pobede bio je Rodrigez, nekadašnji miljenik navijači”cim- bom- boma” koji je preko Al Itihada ovog ljeta stigao na azisku stranu Grada na Bosforu, kao pozajmica je stigao u tabor Kanarinaca.

Rodrigez je ove noći i večeras je kreirao dva gola saigračima, a i sam je načeo Konju i to bombom iz 11. minuta. BILO JE TO SVE Maestralno!

Ispostavilo se da je to bio samo početak Konjine muke, iako je poslije pogotka Nikolaja Jorgensena gost uspio da autogolom Serdara Aziza unese kakvu- takvu neizvesnost u meč. Problem je samo bio to što ona nije dugo potrajala. Već u 28. minutu domaći su preko Ozana Tufana opet otišli na dva razlike da bi usledio nešto mirniji period igre prije no što su u finišu Fenerovi igrači opet razbuktali masu od preko 50.000 navijača na tribinama.

Čitaj još:   TANJIR PASULJA ILI GRAHA NEDELJNO: UMANJUJE, ŠANSE ZA 5 OZBILJNIH BOLESTI...

Prvo bio jw novi prelijepi pogodak Luiza Gustava za 4:1, a onda i šlag na tortu. 

Vedat Murići je u prijemu majstorski okrenuo čuvara, potom se namjestio i ispalio još jedan projektil u mrežu protivničkog tima. Fenerbahče je sada drugi na tabeli, a ni Alanja nije daleko.

TURSKA 1 – 9. KOLO

Petak

Rizespor – Ankaraguču 2:0 (1:0)
/Samudio 28pen, Boldrin 60/

Subota

Sivas – Antalija 2:1 (0:0)
/Kilindž 51, Jatabare 77 – Oškan 83pen/

Gacijantep – Alanja 1:1 (0:1)
/Kana-Bijuk 91 – Sise 33/

Fenerbahče – Konja 5:1 (3:1)
/Rodrigez 11, Jorgensen 14, Tufan 28, Luiz Gustavo 78, Murići 82 – Aziz 15ag…

http://iBalkan.net

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši