IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UHAPŠEN SANEL HADŽIĆ sa 1,5 kg kokaina,oduzet mu Porsche a procurio snimak na kome se drogira i poručuje djeci da zanemare školu i sport

Nakon što je jučer u akciji MUP-a Unsko-sanskog kantona u Bihaću uhapšen Sanel Hadžić kod kojeg je pronađen 1,5 kilogram kokaina, procurio je i snimak koji će zasigurno zgroziti javnost. Na tom snimku, koji je nezvanično pribavljen tokom policijske istrage, Hadžić je “reklamirao” narkotike uz poruku omladini kako trebaju prestati sa bavljenjem sportom i odlaskom u školu i posvetiti se drogiranju.

“Počela je škola za pačiće male, stari patak, metn'o naočale. Djeco, fuj sportu, fuj školi. Što više se drogirati, da se drogirate da ne znate gdje vam je guzica i glava… Ovo nije izmislila budala, jer da jeste bilo bi 5 KM, a ne 100 eura. Pare su se vrednovale po zlatu čiji je gram danas 70 KM, a ovo ovdje je 93-karatno, brušeno u Peruu”, rekao je Hadžić prije nego je demonstrirao kako se drogira.

Čitaj još:   SRAMNE I JADNE SCENE U „ĆIRILICI“: „BiH ne može da postoji, ova iluzija od države…“ (foto i video)

Hadžić inače živi u Švedskoj, ali često dolazi u Unsko-sanski kanton gdje prema lokalnim izvještajima posjeduje nekretnine i automobile. U jučerašnjoj akciji je privremeno oduzet i njegov Porsche.

izvor: agencije

Komentariši