UŽAS: Dječak na času ubo vršnjaka šestarom u čelo!!!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Učenik 5. razreda OŠ “Ćirilo i Metodije” na Zvezdari zadobio je hematom na glavi kada ga je vršnjak nasred časa ubo šestarom u čelo, prenose beogradski mediji.

Incident se dogodio prošlog petka, 25. oktobra, kada je nakon kraće rasprave, dječak prišao klupi druga iz odjeljenja, naslonio se na nju i zabio mu iglu od šestara u glavu.

“Sin je došao iz škole sa ubodom na čelu koji je otekao, pa je delovao kao čvoruga. Otišli smo u Dom zdravlja gde su nam dali uput za Institut za majku i dete ukoliko bude počeo da povraća. Srećom, nije povraćao, ali sam morala da ga budim na svaka dva sata, jer mu se ipak stvorio hematom na glavi”, izjavila je majka povrijeđenog đaka za Telegraf.

Čitaj još:   UŽAS U HRVATSKOJ: Srednjoškolci u izolaciji zbog virusa, bili u Italiji... (foto)

List navodi da problemi sa dječakom koji je ubo vršnjaka postoje još od prvog razreda, na šta se žale i roditelji druge djece u odjeljenju.

“Pet godina deca u odeljenju trpe njegov teror. Uzme tuđi pribor pa ga razbaca. Baca sveske, knjige, užinu, udara drugare, loše se ponaša… Ali, pošto ima dijabetes, svi u školi su blagi prema njemu i godinama tolerišu ovakvo ponašanje. Nešto se mora preduzeti. Danas je ubo dečaka šestarom u čelo, a sutra će nekome iskopati oko”, rekao je jedan od roditelja.

Majka povrijeđenog dječaka ne krivi dijete koje ga je napalo jer, kako kaže, dječak zaista ima zdravstvene probleme i trebalo je da se škola pobrine da se on uklopi u odjeljenje.

Čitaj još:   ČETVERO, MRTVIH U BOLNICI: Srpkinja ubijena u bolnici u Čikagu, zbog svađe oko VJERENIČKOG PRSTENA...

Direktorka škole Manuela Ilić potvrdila je za Telegraf da se incident dogodio, ali nije željela da iznosi detalje.

“Škola radi na rešavanju problema. Uključen je tim za borbu protiv nasilja i psihološko-pedagoška služba. Roditelji ne treba da budu zabrinuti”, poručila je direktorka.

izvor: agencije

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *