IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PROVJERENO: Brat i sestra, uhapšeni zbog trgovine ljudima i organizovanja prostitucije u PAZARU… (foto)

POLICIJA Intenzivno traga za njihovom majkom Vesnom S. (45) koja je takođe osumnjičena za isto krivično djelo…

NOVI PAZAR: Sandžak, Crna Hronika, Putovanja, subota, 02: 11… 08: 52…  PROVJERENO: Brat i sestra, uhapšeni zbog trgovine ljudima i organizovanja prostitucije u PAZARU…

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova PU Novi Pazar lišili su slobode Antona Đ. (17) i njegovu sestru Milicu V. (25) zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivično djelo trgovina ljudima.

Kako saznaju printani mediji, policija intenzivno traga za njihovom majkom Vesnom S. (45) koja je takođe osumnjičena za isto krivično djelo.

Prema riječima izvora iz istrage, njih troje su tokom septembra u više navrata primoravali A. R. da se prostituiše i da im daje zarađeni novac.

“Oni su Beograđanku A. R. (23) terali da se prostituiše u jednoj kafani u okolini Prištine. Ukoliko bi se pobunila bivala je brutalno pretučena od strane Antona i njegove sestre Milice”, tvrdi izvor iz PU Novi Pazar.

Nesrećna djevojka je ipak u jednom trenutku uspela da sve prijavi novopazarskoj policiji.

Čitaj još:   Vic dana Mala Vaska i udaja

“Zbog krivičnog djela trgovine ljudima i organizovanja prostitucije, inspektori su prvo uhapsili Milicu V., a zatim je priveden i njen brat Anton Đ. Njihova majka Vesna S. pobjegla je i za njom je u toku intenzivna potraga u više mjesta na teritoriji centralne Srbije i južne srpske pokrajine”, potvrđeno je iz MUP-a.

Vesna S. i njena djeca su se u Novi Pazar doselili prije nekoliko godina…

Policija u Novom Pazaru krajem jula ove godine uhapsila je Antona Đ., i to poslije potjere koja je trajala oko 15 minuta. Anton je vozio “mercedes” i nije stao kada je Interventna jedinica policije pokušala da ga zaustavi. Anton je uhapšen u blizini svoje kuće, a prilikom bježanja oštetio je više vozila koja su mu se našla na putu. Inače, on je odranije poznat policiji po različitim krivičnim djelima…

Izvor: Indeksonline

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši