IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 9. novembar 2019. godine

Ovnove očekuje odličan dan na svim poljima, Vage neprilike na poslu, Djvice usjpeh na polju ljubavi…

OVAN

Bićete zadovoljni rezultatima koje ostvarite na polju posla u narednom periodu. Osjećate se dobro pored osobe koju volite i imate mnogo povjerenja u nju. Vaš odnos može da napreduje. Naglašen je pojačan apetit.

BIK

Možete da očekujete da ćete uspjeti u svojim namjerama i da ćete ostvariti zacrtane ciljeve na ovom polju. Na ljubavnom polju možete da očekujete priliku da sa partnerom pravite važne planove. Hroničan umor vas prati.

BLIZANCI

Tokom današnjeg dana biste mogli da očekujete neki manji problem u komunikaciji na poslu. Partner vam uliva nesigurnost i gubite povjerenje. Nekada vam se čini da odnos sa njim ne može da napreduje. Problemi sa cirkulacijom.

RAK

Nije pretjerano povoljan dan za vaš posao. Moguće je da ćete doživjeti neki vid razočarenja. Očekuje vas zanimljiv susret sa osobom koja će vam pomoći da počnete drugačije da gledate na ljubav. Mogući su problemi sa mišićima.

LAV

Možete da očekujete uspjeh u novim poslovima. Sudbina vam je sada na ovom polju naklonjena. Možete da očekujete dobru komunikaciju sa osobom do koje vam je stalo. Vaš odnos se razvija u dobrom pravcu. Zdravlje vam je dobro.

DJEVICA

Možete da se nadate pozitivnom danu u kojem ćete imati dosta sreće na polju posla. Spremni ste da se maksimalno posvetite osobi do koje vam je stalo. Želite da vaša veza napreduje. Kolena su vam osjetljiva.

Čitaj još:   MIODRAG Vlahović: Diplomatija nije posao za amatere, neradnike i neznalice... (foto)

VAGA

Manje poteškoće vas očekuju na poslovnom polju i nije vam lako da sve prepreke pređete. Moguće je da ste skloni ljubomori i da to negativno utječe na vaš odnos sa osobom do koje vam je stalo. Izbjegavajte alkohol.

ŠKORPIJA

Povoljan je dan za za razgovor sa nadređenima, potrudite se da pokažete da ste spremni za ostvarenje bolje saradnje. Voljena osoba vam pokazuje da želi da vaša veza krene u jednom stabilnijem pravcu. Problemi sa bubrezima.

STRIJELAC

Na ovom polju možete da očekujete neki manji gubitak ili štetu. Današnji dan vam nije ni najmanje povoljan. Moguće je da ćete riješiti da prekinete neku vezu sa osobom prema kojoj više ne gajite osjećanja. Pazite na svoj želudac.

JARAC

Pred vama je veoma dobar dan u kojem ćete imati mogućnost da ostvarite svoje planove. Ako ste slobodni očekuje vas poznanstvo sa osobom koja će prema vama pokazati iskrena osjećanja. Pazite na donji dio leđa.

VODOLIJA

Možete da očekujete da će sve okolnosti na polju posla da vam budu naklonjene danas. Ukoliko ste u braku, očekuje vas period u kojem ćete sa voljenom osobom ostvariti bolji odnos. Skloni ste infekcijama i upalama.

Čitaj još:   DARKU, POZLILO NA PRVOJ TERAPIJI U BANJI: Srce počelo ubrzano da KUCA, GUŠIO SE...

RIBE

Očekuje vas povoljan dan za nove poslovne projekte ili za pokretanje nekih novih saradnji. Očekuje vas nova ljubav. Osoba koja vam se pojavljuje će vam djelovati idealno, kao nešto o čemu ste sanjali. Problemi sa zglobovima.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši