GORDANA Ostavila Ahmeta, poslije tri nedelje: Otkriven, motiv ljubavne drame na Čukaričkoj padini… (foto)

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

UPUCAO PEKARKU U GLAVU, PA POKUŠAO DA SE UBIJE! Nastao haos kada je izgovorila ove riječi…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, Zanimljivosti, Putovanja, nedelja, 10: 11… 08: 55…  GORDANA Ostavila Ahmeta, poslije tri nedelje: Otkriven motiv ljubavne drame na Čukaričkoj padini…

Stanje Gordane Kukolj (37), koju je prIJe 15 dana u pekari “Dada” ranio Ahmo Huseinović (60), koji je zatim pokušao i da sebi oduzme život, stabilno je i ona će uskoro biti otpuštena iz bolnice.

I napadač Ahmo Huseinović se, prema istim informacijama, oporavlja, ali će (kako se očekuje) umJesto da oporavak nastavi kod kuće biti prevezen u tužilaštvo, na saslušanje u vezi sa ranjavanjem Gordane Kukolj. Očekuje se i da Huseinović tada objasni zašto je pucao u Gordanu Kukolj. U istrazi će biti saslušana i ranjena žena.

Huseinović je tog petka 25. oktobra ušao u pekaru “Dada” na Čukaričkoj padini u kojoj je radila Gordana Kukolj. Počeo da je da razbija sve pred sobom. Nakon toga zapucao je u Gordanu, a kada je ranjena pala na zemlju, pucao je sebi u glavu. Gordana Kukolj je zadobila povrede ruku i glave opasne po život, dok je Ahmo, takođe teško povređen, jer je ispalio sebi metak u čelo. Oboje su prevezeni u Urgentni centar, gdJe su, zbog teškog stanja, danima bili smIJešteni na Odeljenju intenzivne nege.

Navodno, motiv napada je bila ljubomora Ahma Huseinovića. Prema nezvaničnim informacijama, Gordana Kukolj i Ahmo Huseinović su bili u vezi tri nedelje, a onda je ona odlučila da ga ostavi jer nije želJela da vara i laže muža…

Čitaj još:   VELIKA DRAMA U BEOGRADU: Pejntbol puškom gađao prolaznike, pogodio glavnog rabina...

Nekoliko dana prIJe pucnjave u pekari, Gordana Kukolj, Ahmo Huseinović i njen muž su se našli i razgovarali o svemu. Ona mu je pred suprugom ponovila da je pogrešila i da sa njim ne želi da ima više ništa jer želi da sačuva brak.

Međutim, on to nije hteo da prihvati. Ahmo je navodno bivšoj ljubavnici nastavio da šalje poruke, pa je Gordana sa suprugom otišla u policijsku stanicu da se raspita šta da radi ako ne bude prestao da joj šalje poruke. Ona je u policijskoj stanici priznala da je sa Ahmom bila u vezi tri nedelje, da ga je ostavila i da je on sada uznemirava. Međutim, na pitanje policajca da li želi da ga prijavi, odgovorila je ne, zbog čega protiv njega nije postojala zvanična prijava.

Čitaj još:   CURE, DETALJI TRAGEDIJE U TREBINJU: Suprugu, ubio na radnom mjestu, pa digao ruku na sebe, bila je kćerka ratnog načelnika, BOŽIDARA VUČUREVIĆA...

Gordanin suprug Velibor K, sa kojim ima četvoro djece, od kojih najstarije ima 16, dok najmlađe djete nema ni tri pune godine, poslije pokušaja ubistva žene nije želio da priča za medije. Ni porodica napadača, supruga i dvojica sinova, nisu se oglašavali poslije pokušaja ubistva i samoubistva u pekari.

Huseinoviću će se suditi za ubistvo u pokušaju. To u ovom trenutku ne može biti potvrđeno ni iz tužilaštva ni iz policije, ali takav se zaključak logički nameće. U tom slučaju, postoji mogućnost da osumnjičeni bude osuđen i na najtežu kaznu, koja je propisana za teško ubistvo. To zavisi od toga da li će se u istrazi utvrditi da li je napadač imao umišljaj da usmrti Gordanu, ali u tome prosto nije uspeo. Realnija je mogućnost da će Huseinović (ako bude osuđen) biti suočen sa nešto nižom kaznom, opet, u zavisnosti od njegovog dosijea, kako se držao pred sudom i ostalih okolnosti…

izvor agencije

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *