Dnevni horoskop za 14. novembar 2019. godine

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ovan spreman za posao, Bik na korak do uspjeha, Blizanci sa Vodolijom, Rak i Ribe u ljubavi, Lav voljen, Djevica opterećena, Vaga diplomata, Škorpija u obavezama, Strijelac miran, Jarac traži pomoć. Ovo je dnevni horoskop za 14. novembar 2019. godine.

OVAN

Možete da očekujete da će biti problema na poslu kod vas danas. Njihovo rješavanja zahtjeva dosta strpljenja. Posvetite se malo više društvenom životu i na taj način ćete doći do nove ljubavi. Nemate probleme sa zdravljem.


BIK

Na polju posla sledi pozitivna promjena kod vas. Možete da očekujete da će vam sudbina biti naklonjena. Sa partnerom imate razne nesuglasice ali niste spremni za prekid veze. Mogući su manji problemi sa kičmom.

BLIZANCI

Možete da očekujete priliku za promjene na poslovnom polju. Pred vama je period u kojem će biti dosta neizvesnosti. Ljubavno polje je promjenljivo kod vas takođe. Moguće je da ni sami niste sigurni šta želite. Problemi sa cirkulacijom.


RAK

Finansije su vam veoma promjenljive i nestabilne, a takva situacija vas očekuje i u narednim danima. Očekuje vas zanimljiv flert koji može da vodi do ostvarenja ozbiljne ljubavne veze. Osjećate se generalno dobro.

Čitaj još:   PORUKA IZ PRIŠTINE ZA Vučića: Imaš samo jednu šansu, da priznaš Kosovo... (foto i video)


LAV

Ako ste odlučili da mijenjate posao, biće vam potrebno dosta vremena da vam se neka nova pozicija ukaže. Pred vama je odličan period za ljubavno polje. Možete da očekujete nova poznanstva. Odlično se osjećate danas.


DJEVICA

Nije pretjerano povoljan dan pa možete da imate komplikacije i probleme. U poslovnom okruženju vlada netrpeljivost. Možete da očekujete zanimljivu komunikaciju sa osobom do koje vam je stalo. Moguća je vrtoglavica.

VAGA

Dosta sreće vas očekuje na poslovnom polju danas. Okolnosti će se preokrnuti u vašu korist. Nova ljubav ulazi u vaš život i bićete srećni i zadovoljni zbog toga. Pred vama je povoljan period za početak veze. Redovno provjeravajte pritisak.


ŠKORPIJA

Ukoliko se bavite privatnim poslom, možete da očekujete pozitivne okolnosti i povećanje zarade. Na polju emocija možete da imate manje probleme sa osobom do koje vam je stalo. Ne biste trebali da očekujete poteškoće.


STRIJELAC

Na poslovnom polju vas očekuje povratak nekih problema koji u prošlosti nisu do kraja riješeni. Novo poznanstvo vas očekuje tokom današnjeg dana. Pred vama je period u kojem ćete imati više prilika za avanture. Pazite na sinuse.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 25. mart 2020. godine


JARAC

Na poslovnom planu vladaju pozitivne promjene i zadovoljni ste generalnom situacijom. Možete da očekujete dobar odnos sa voljenom osobom. Vaša veza polako ali sigurno ide ka stabilizaciji. Pazite na višak kilograma.

VODOLIJA

Moguće je da ćete biti malo napeti danas i da ćete biti skloni konfliktima na polju posla. Rastrojeni ste i nije vam lako da sa voljenom osobom budete iskreni. Ponekad vam se čini lakše da se distancirate. Povedite računa o očima.


RIBE

Moguće je da su neke okolnosti na ovom polju nepovoljne za vas i da nećete ostvariti ono što očekujete. Moguće je da će vam se ukazati prilika poznanstvo sa osobom koja se pojavljuje u vašoj blizini. Nesanica vas prati, a onda i umor.

http://ibalkan.net

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši