JEZIV PRIZOR: SRBIN, ležao mrtav tri dana u kamionu, policija, zatekla MUČAN prizor na parkingu u Italiji…

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Leš je poslat na obdukciju, koja će pokazati je li bilo zločina, ili se radi o prirodnoj smrti…

VIĆENCA(Italija):Svijet, Crna Hronika,Putovanja, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, nedelja, 17: 11… 19: 55…  JEZIV PRIZOR: SRBIN, ležao mrtav tri dana u kamionu, policija, zatekla MUČAN prizor na parkingu u Italiji…

Kamiondžija iz Srbije (59) pronađen je u sredu 13. novembra mrtav u svom kamionu, parkiranom u gradiću na sjeveru Italije. Kako je utvrđeno, leš se u kabini nalazio puna tri dana…

Kako prenose italijanski mediji, nesrećni vozač radio je za jednu slovačku firmu i trebalo je da isporuči robu jednom italijanskom preduzeću. Pošto se nije pojavio na odredištu, njegovi poslodavci su alarmirali policiju.

Karabinjeri zajedno sa lokalnom policijom odmah su započeli potragu, a istraga je trajala sve dok prijava o nestanku nije povezana sa kamionom koji je danima stajao parkiran na trgu ispred hotelskog restorana “Al Sole di Saone”, na auto-putu 237 kod mjesta Giudicarie.

Čitaj još:   DANAS BI, SE SLAVILO: Dan Republike, dosta razlozga, zbog kojih ga se sijećamo...

Karabinijeri i lokalna policija nisu mogli da uđu u vozilo, pa su u pomoć pozvani vatrogasci, koji su provalili u kabinu i zatekli jeziv prizor.

Leš je poslat na obdukciju, koja je pokazala da nije bilo zločina, već da se radi o prirodnoj smrti...

Izvor agencije

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *