IZDATA POTJERNICA ZA ALBINA HOTA…

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

BIJELO POLJE – Optuženim u akciji „Artur“ nastavljeno je suđenje pred vijećem bjelopoljskog Višeg suda, kojim je predsjedavao Vukomir Bošković.

S obzirom na to da se u sudnici nije pojavio jedan od optuženih Albin Hot, suđenje je prekinuto. Kako je rekao sudija Bošković, za njim će biti izdata potjernica, a nastavak suđenja biće naknadno određen.

Apelacioni sud ranije je ukinuo presudu koju je donelo isto vijeće, i vratio predmet na ponovni postupak. Dragan Aković (42) iz Berana bio je osuđen na 17 mjeseci, Emil Ciriković (31) iz Rožaja na 20 mjeseci, Elfad Kurpejović (37) iz Rožaja na četiri mjeseca, Elvis Palavratić (30) iz Plava na 15 mjeseci.

Čitaj još:   Samoubistvo u studentskom domu...

Takođe, Dragoljub Davidović (50) iz Berana je bio osuđen na 14 mjeseci, Sead Kurpejović (30) iz Rožaja na 18 mjeseci i Albin Hot (36) iz Rožaja na tri mjeseca zatvora.

Višemjesečna akcija kodnog naziva “Artur” bila je usmjerena na presjecanje lanca krijumčarenja marihuana iz Albanije i sa Kosova u Crnu Goru, a zatim dalje prema Srbiji i zemljama zapadne Evrope.

Službenici Odsjeka za borbu protiv droga su u akciji zaplijenili oko 15 kilograma marihuane tipa skank.

izvor. Dan

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši