IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BEOGRAD JE TO: Jeremić, premijerku nazvao huljom, ona mu ga spustila: “TI SI, POLITIČKA KLEOPATRA…”

Izgubio kompas Brnabićeva podsjetila na ranije Jeremićeve neistine i u nazvala ga političkom proročicom…

BEOGRAD: Srbija, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak, 25: 11, 21: 55…  BEOGRAD JE TO: Jeremić, premijerku nazvao huljom, ona mu ga spustila: TI SI, POLITIČKA KLEOPATRA…

Lider Narodne stranke Vuk Jeremić ponovo se obrušio na premijerku Srbije Anu Brnabić: nazvao ju je “huljom protiv koje će biti raspisana poternica Interpola”

Brnabićeva mu je odgovorila tako što ga je podsjetila na njegova ranija “predskazanja” koja su se ispostavila kao netačna.

Naime, Jeremić je krenuo sa brutalnim uvredama zbog premijerkine izjave da ministar finansija Siniša Mali neće napustiti vladu jer je, kako je rekla, poništenje njegovog doktorata “politička odluka”… 

– Za ovom huljom će jednog dana biti raspisana crvena potjernica Interpola. To će se dogoditi na detaljno obrazložen zahtjev Specijalnog tužioca za visoku korupciju, uspostavljenog nakon pada režima. Neće je spasti strano državljanstvo, niti razni lobiji – napisao je Jeremić na Tviteru.

Za ovom huljom će jednog dana biti raspisana crvena poternica Interpola.

To će se dogoditi na detaljno obrazložen zahtev Specijalnog tužioca za visoku korupciju, uspostavljenog nakon pada režima.

Neće je spasti strano državljanstvo, niti razni lobiji.

Čitaj još:   BEOGRAD: Posebne mjere Vlade obavezne za Novi Pazar i Tutin... (foto)

Premijerka ga je, nakon toga, uporedila sa najpoznatijom kontroverznom srpskom proročicom.

– Novo predstakazanje naše političke Kleopatre! Ovaj put je vidjela da ću ja u budućnosti imati strano državljanstvo, a da će njen alter ego Vuk Jeremić biti tužilac, sudija i šef Interpola. Neke od ranijih vizija: referendum o Kosovu 4.11.2018. i pad vlasti do Uskrsa. Cirkus… – napisala je Brnabićeva.

Potpredsjednica Vlade Zorana Mihajlović osudila je ove napade, ali i pokušaj stavljanja lanca na sporedni ulaz zgrade Ministarstva finansija od strane grupe “Ne davimo Beograd”, kako bi se sprečio ulazak ministra Siniše Malog na radno mjesto. Kaže da je to “pokušaj uzurpacije državnih institucija” i “prostačko ponašanje”

– Ovakve akcije opozicije nisu ništa drugo nego novi jalov pokušaj da opozicija sakupi neki politički poen pošto nikakav program i nema – rekla je Mihajlovićeva...

Izvor agencije

Čitaj još:   ANTALIYA SPREMNA: Brojni posjetioci na plažama Konyaaltiju i Lari... (foto, video)
NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši