JEZIVO, IZGORIO AUTO RIJALITI ZVIJEZDE DINE: VATROGASCI I POLICIJA STIGLI NA LICE MJESTA…

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Nedugo nakon napuštanja rijalitija, dočekala je nemila situacija u kojoj umalo nije izgubila glavu…

BEOGRAD: Regija, Crna Hronika, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, 27: 11, 05: 55… JEZIVO, IZGORIO AUTO RIJALITI ZVIJEZDE DINE: VATROGASCI I POLICIJA STIGLI NA LICE MJESTA…

Dinu Galorini je dočekala nemila situacija u kojoj umalo nije izgubila glavu...

Naime, starleti je izgoreo automobil, koji je ona, na sreću, napustila na vreme.

– Ja ne mogu da vjerujem da mi gori auto – čuje se kako Dina priča svom sagovorniku u video klipu koji je objavio jedan beogradski portal, dok joj on objašnjava da joj se “upalio disk”.

– Primetila sam da idu varnice. Samo sam stala, pokupila svoje stvari i napustila automobil da ne bih eskplodirala i ja. Osjetila sam da se čuje nešto i da puca, ali nisam znala šta je u pitanju jer to nikad nisam doživela. Kakva sam ja srećnica, bolje da nisam izlazila iz “Parova”! Ja ne vijerujem da se meni ovo dešava – dodala je Galorinijeva, a potom sačekala policiju i vatrogasce koji su stigli nakon nekoliko minuta.

– Šta će mi sad policija i vatrogasci kad je automobil izgorio skroz? Ode moj novi auto koji sam kupila prije par dana – zaključila je Dina, uz napomenu da nije vozila u alkoholisanom stanju.

Čitaj još:   Riješena stotinama godina, stara misterija: Otkriće je pravi "sveti gral"...

Podsjetimo, Dina je privukla pažnju domaće javnosti zbog navodne afere sa Andrijom Đoganijem, poznatijim pod pseudonimom Baki B3, i to dok mu je supruga bila u drugom stanju…

izvor agencije

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *