IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

STRAŠNO, NA STADIONU U DRAČU RAZAPETI ŠATORI: Mnogi mještani proveli noć na otvorenom…

Mještani Drača se okupljaju na gradskom stadionu, razapeti su šatori pripadnici vojske su prisutni i pomažu, najteža situacija je u Draču…

DRAČ: Regija, Crna Hronika, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, 27: 11, 05: 55… STRAŠNO, NA STADIONU U DRAČU RAZAPETI ŠATORI: Mnogi mještani proveli noć na otvorenom…

PREDHODNE NOĆI U Draču je uspostavljen kamp za građane koji su ostali bez krova nad glavom u snažnom zemljotresu koji je pogodio danas ovaj albanski grad.

Najmanje 21 osoba poginula je u snažnom zemljotresu koji je rano jutros pogodio Albaniju, a spasilačke ekipe i dalje su na terenu i pretražuju ruševine.

Veliki problemi u telekomunikacijama. Mještani Drača se okupljaju na gradskom stadionu, razapeti su šatori. Veliki broj pripadnika vojske je prisutno i pomažu. Najteža situacija je u Draču. Mnogi će na otvorenom provesti noć koja je pred njima. Spasilačke službe su na svakom koraku i pokušavaju doći do zarobljenih u ruševinama.  

Čitaj još:   DRITAN PRIJETI PREDSJEDNIKU CRNE GORE: Sprema se konačni obračun sa... (foto)

Do sada je spašeno najmanje 45 osoba.

Zemljotres jačine 6,3 stepena pogodio je jutros Albaniju i osjetio se širom Balkana, a praćen je sa više od stotinu blažih podrhtavanja tla.

Od posljedica potresa smrtno je stradalo 19 osoba a povrijeđeno je više od 600 osoba…

http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Komentariši