IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

U džamijama CRNE GORE će se nakon džume- namaza prikupljati pomoći za stradale u Albaniji…

Reis Islamske zajednice u Crnoj Gori Rifat ef. Fejzić poslao je dopis svim medžlisima u kome traži da organizuju sergije za prikupljanje pomoći. On je pozvao vjernike da pomognu narodu Albanije…

PODGORICA: Regija, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, 27: 11, 19: 35…U džamijama CRNE GORE će se nakon džume- namaza prikupljati pomoći za stradale u Albaniji…

Islamska zajednica u Crnoj Gori će u petak 29. novembra u svim džamijama organizovati prikupljanje novčanih priloga za stradale u zemljotresu u Albaniji, javljla Anadolu Agency (AA).

DANAS JE SAM Reis Islamske zajednice u Crnoj Gori Rifat ef. Fejzić poslao je dopis svim medžlisima u kome traži da organizuju sergije za prikupljanje pomoći. On je pozvao vjernike da pomognu narodu Albanije.

“Mešihat Islamske zajednice Crne Gore poziva vjernike da dobrovoljnim prilogom nakon džume-namaza pokažu solidarnost za narodom Albanije u saniranju posljedica zemljotresa“, ističe se u Fejzićevom pismu.

Reis Rifat ef. Fejzić je kazao i da Islamska zajednica u Crnoj Gori duboko saosjeća sa građanima Albanije koje je pogodila serija razornih zemljotresa. Poručio je i da muslimani Crne Gore, kako je kazao, dijele bol sa bratskim i prijateljskim narodom Albanije.

Čitaj još:   NAŠA STVARNOST- Ambasador BiH u SRBIJI: Za njega RATKA Mladića je heroj, ALIJA Izetbegović je ratni zločinac, "nek smo vas pobili"... (foto, video)

“Zajedno smo u dovama Svevišnjem za rahmet i milost dušama žrtava, za brz oporavak povrijeđenih i pomoć u sanaciji nastale štete. Neka nas Allah dž.š. sve zajedno sačuva od težih posljedica i sličnih iskušenja“, naveo je Fejzić...

Izvor: Agencije AA

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši