IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

LUDNICA, MAJKA BANETA ČOLAKA UŠLA U “ZADRUGU”: ERMINA PAŠOVIČ, PREBLIJEDELA… (foto)

Veliki šef iznenadio je prvo gledaoce pa i onda zadrugare vandrednim ubacivanjem u Bijelu kuću je ušla majka Baneta Čolaka, Jasmina…

BEOGRAD: Regija, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, četvrtak, 28: 11, 05: 05… LUDNICA, MAJKA BANETA ČOLAKA UŠLA U “ZADRUGU”: ERMINA PREBLIJEDELA!

BRUTALNO GA ISPROZIVALA! Majka Baneta Čolaka napravila HAOS nakon ulaska, OSULA paljbu po Ermini!

Bane Čolak i Ermina Pašović ostali su zgranuti kada su shvatili da se na velelijpno imanje useljava njegova majka, Jasmina Čolak, koja će učiniti sve da zaštiti sina.

Poznato je da se Jasmini, Erminino ponašanje pred kamerama nije nimalo dopalo, a naročito zbog tvrdnje da se ona poigrava Banetovim emocijama i da joj je on zapravo bio samo paravan kako bi ona postala učesnica ovog najpopularnijeg šou programa.

Bane je majci odmah potrčao u zagrlja, a ostali zadrugari su čekali da vide kako će se situacija između njih dalje odvijati…

Jasmina je na samom ulasku ignorisala Erminu, a Baneta izdvojila da sa njim razgovara.

– Ja se ovdje ne takmičim, došla sam kao tvoja podrška. Bane ti si toliko sine mentalno jak, možeš da izguraš mnoge stvari, tebi ova zadruga nije potrebna. Lijepo si rekao, ulazim u Zadrugu, da mislim na sebe i ti non-stop misliš na nekog drugog – rekla je majka Banetu.

Čitaj još:   BOSNA ODAHNULA: Pronađena djevojčica (14) koja je nestala na širem području Bistričke Rike... (foto)

– Mama ja ovde nemam nikakve dokaze za to što sam načuo – odgovorio joj je Bane.

– Neke stvari koje ti je rekla izmanipulisala je, zaobišla je istinu, nije ti rekla iskeno. Nema granica dokle to sve ide. Juče za stolom, ona je gazda ti sjediš pored nje, bolesna je, ti odmah uzimaš nju u zaštitu. Došlo je do sukoba između nje i Saške i ti odmah upadaš, uvučen si u sve. Počinjem da sumnjam u tvoj intelekt. Ti stalno tražiš neke dokaze, vidi se iz njenog ponašanja da laže – pokušavala je da ga ubedi.

– Kad je ušla rekla je da je ovde ušla iz ljubavi i da nešto spreči, a htela je da spreči tvoju vezu sa Ivanom Krunić – rekla mu je majka…

Čitaj još:   DJETINJSTVO- NEKE ZABORAVLJENE DJEČIJE IGRE: Nisu nam bili potrebni rekviziti, a svi smo ih obožavali... (foto, video)

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši