ONI SU Potpuno neodoljivi: U ovom znaku zodijaka rađaju se najzgodniji muškarci…

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Iako se jako vole zabavljati i doživljavati nove pustolovine, veliku pozornost pridaju i obrazovanju i izoštravanju svojih vještina – da zbilja budu “cjelovit paket”!!!

ISTANBUL: Regija, Putovanja, recepti, Zanimljivosti, vijesti, petak, 29: 11, 23: 35… ONI SU Potpuno neodoljivi: U ovom znaku zodijaka rađaju se najzgodniji muškarci…

Da ne duljimo, riječ je o Strijelcima, znaku u čijem se razdoblju trenutno nalazimo.

Muškarci rođeni u znaku Strijelca uvijek su oni koje ćete prve primijetiti jer su najčešće visoki i sportski građeni. Također, zbog njihovog avanturističkog duha i nevjerojatno pozitivne energije Strijelci će vas oboriti s nogu i svojim pričama koje su sve samo ne dosadne i obične. Uz to, Strijelci imaju vrlo snažan smisao za humor, što ih, naravno, čini još privlačnijima.

Iako se jako vole zabavljati i doživljavati nove pustolovine, Strijelci veliku pozornost pridaju i obrazovanju i izoštravanju svojih vještina – da zbilja budu “cjelovit paket”!

Čitaj još:   MI ZNAMO, ZNATE LI VI: Koji su muškarci najbolji za brak???

Inače, velik je broj poznatih frajera rođen u ovom znaku, a neki od njih su Brad Pitt, Mark Ruffalo, Ian Somerhalder i Jamie Foxx…

http://ibalkan.net 

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši