IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BIH, Jutarnja temperatura u minusu, tokom dana zubato sunce, uveče finalni obrt: Zima definitivno stiže…

U Sarajevu će biti ujutro slab mraz, u nižim dijelovima grada kratkotrajna magla ili niska oblačnost…

SARAJEVO: BiH, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, nedelja, 01: 12, 09: 55… BIH, Jutarnja temperatura u minusu, tokom dana zubato sunce, uveče finalni obrt: Zima definitivno stiže…

Zorom nas je dočekao slab mraz, u dijelovima zemlje i magla…

U Reginou kao u i Bosni i Hercegovini će ovog jutra biti slab mraz, mjestimično magla ili niska oblačnost, a tokom dana pretežno sunčano. Tokom dana biće slab i umjeren, jugoistočni vjetar, u području oko rijeka u drugom dijelu dana u pojačanju, saopštio je FHMZBiH.

Jutarnja temperatura biće od -5 do 0 stepeni, najviša dnevna od 4 do 8 stepeni C…

Uveče i u toku noći u sjevernim i zapadnim krajevima naoblačenje mjestimično sa kišom.

U Sarajevu će biti tokom dana pretežno sunčano. Vjetar slab i umjeren, jugoistočni, u drugom dijelu dana u pojačanju.

Jutarnja temperatura od -3 do -1 stepen, najviša dnevna oko 6 stepeni, uveče naoblačenje, a u toku noći moguća je slaba kiša.

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, u ponedeljak će preovlađivati oblačno, ujutru i prije podne na sjeveru i zapadu, poslije podne i u ostalim krajevima sa kišom, na planinama sa snijegom uz skretanje vjetra na sjeverozapadni pravac.

Čitaj još:   "EU" IZ BRISELA POSLALA JASNO UPOZORENJE SRBIJI: Podrška političarima iz RS- a imat će posljedice... (foto)

Uveče uz pad temperature kiša ce preći u snijeg i u nižim predjelima zapadne, centralne Bosne i dijela Hercegovine, a tokom noći se na sjeveru Bosanske Krajine očekuje prestanak padavina.

U utorak oblačno i hladno sa kišom i susnježicom, u brdsko-planinskim predjelima sa snijegom uz formiranje manjeg snežnog pokrivača, dok će u Hercegovini biti suho uz dijelimično razvedravanje.

Od srijede uglavnom suho, u većini mesta ujutru slab mraz po kotlinama kratkotrajna magla, dnevna temperatura od četvrtka u postepenom porastu

http://iBalkan.net

BRAVO ZA SELEKTORA ZMAJEVA SPREMAN SE ŽRTVOVATI ZA BiH…

Bravo za selektora "zmajeva", spreman se žrtvovati za BiH:  Dule Read more

DANAS NESTABILNO S PLJUSKOVIMA I GRMLJAVINOM…

LJETO SE BAŠ ZAINATILO: Evo gdje će, kada i koliko Read more

Komentariši