Novi detalji u SLUČAJU “TOPČIDER”: General, zna ko je ubio gardiste? (foto)

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Gardisti Dragan Jakovljević i Dražen Milovanović poginuli su u topčiderskoj kasarni “Karaš“ 5…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, Zanimljivosti, vijesti, utorak, 03: 12, 09: 55…  Novi detalji u SLUČAJU “TOPČIDER”: General, zna ko je ubio gardiste?

Javili se novi svjedoci za slučaj “Topčider”! Advokat Predrag Savić, punomoćnik porodica ubijenih gardista kaže da su mu se javila tri svjedoka i rekla da general Dragoljub Ojdanić, nekadašnji načelnik Generalštaba Vojske Jugoslavije, zna istinu!

– Rekli su mi da tužilaštvo treba da sasluša Dragoljuba Ojdanića. Neka ga pita gde je proveo noć uoči ubistva gardista, s kim je cele noći bio u kafani i ko je ušao na kapije dva i tri kasarne “Karaš” na Topičideru, neposredno pre ubistva vojnika. Ne garantujem da je to dobar trag, samo tražim da tužilaštvo ovo proveri. Veća je šteta da se skriva istina nego da se sazna šta se dogodilo. Roditelji mladića imaju pravo na efektivnu istragu – rekao je juče advokat Predrag Savić.

Čitaj još:   ĆIRO, POSLIJE PORAZA, NAPAO ROBIJA:“Postoji ogroman problem…”

POTVRĐENO JE DA SU Gardisti Dragan Jakovljević i Dražen Milovanović poginuli su u topčiderskoj kasarni “Karaš” 5. oktobra 2004. Istraga u ovom slučaju još traje, iako je nedavno obileženo 15 godina od tragične smrti vojnika.

Navodno, svjedoci navode da je Ojdanić uoči tragedije bio s Ratkom Mladićem u kafani “Knežev lad”, da je u povratku u kasarnu navodno vidio ko je ušao na kapije dva i tri, te da bi mogao pomoći da se ovaj slučaj konačno razriješi. S. DŽ. S.

Izvor agencije

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši