Dnevni horoskop za 5. decembar 2019. godine

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ovan i Vodolija u ljubavi, Bik gubi konce, Blizanci zanimljivi za Strijelca i Lava, Rak sposoban, Djevicu prati sreća, Vaga površna, Škorpija kreće u novu avanturu, a Jarac okrenut budućnosti. Ovo je dnevni horoskop za 05. decembar 2019. godine.

OVAN

Imaćete razne poslovne promjene danas, ali ćete uspjeti da sve ispratite na pozitivan način. Jedna nova osoba se pojavljuje u vašem životu, a vi osjećate da biste trebali da joj date malo veći značaj. Puni ste energije!

BIK

Potrebno vam je neko vrijeme da donesete odluku po pitanju vaše poslovne budućnosti. Niste zadovoljni vašom vezom ili brakom i smatrate da su vam potrebne promjene. Ne osjećate se voljeno. Mogući problemi sa nesanicom.

BLIZANCI

Možete da se nadate pozitivnim preokretima kada je u pitanju vaše polje posla. Očekuje vas zanimljiva komunikacija sa simpatijom. Uskoro ćete imati šansu da se bolje upoznate. Problemi sa cirkulacijom su mogući.

RAK

Na polju posla ćete imati neke manje probleme danas. Potrudite se da se više posvetite svojim obavezama. Očekuje vas period u kojem ćete imati emotivne dileme i probleme u odnosu sa partnerom. Čuvajte se prehlade.

Čitaj još:   BRAVO MAJSTORE: Elzan Bibić, srušio rekord star 37 godina... (foto)

LAV

Moguće je da razmišljate o tome kako biste trebali da organizujete svoj posao u budućnosti. Danas ste veoma emotivni i na neki način malo razdražljivi pa možete da budete skloni nesuglasicama. Problemi sa štitnom žlezdom.

DJEVICA

Niste dovoljno skoncetrisani na svoj posao i nije vam lako da se fokusirate danas. očekuje vas težak dan. Ako vas je partner na neki način povrijedio, sada nemate snage u sebi da mu oprostite. Moguća je vrtoglavica.

VAGA

Imate mnogo ambicija i želite da se maksimalno posvetite poslu kako biste mogli sve da ih realizujete. Dopada vam se osoba koja pokazuje da je spremna da vam se više posveti od vašeg bivšeg partnera. Prilično ste umorni.

ŠKORPIJA

Pred vama je povoljan dan za posao u kojem možete da ostvarite dosta korisnih i važnih promjena. Bivša ljubav pokušava da se vrati u vaš život ali vi ne pokazujete interesovanje ka njoj. Prijala bi vam masaža.

STRIJELAC

Mogući su manji nesporazumi na poslovnom polju. Sa saradnicima vas očekuju nesuglasice u narednom periodu. Dopada vam se osoba koja je na neki način povezana sa inostranstvom. Posjetite stomatologa.

Čitaj još:   Komšić i Džaferović NA SIGURNOM: Bili u neposrednoj blizini lokaliteta, gdje se desio napad u Afganistanu... (foto)

JARAC

Moguće je nećete uspjeti da ostvarite sve planove koje ste imali. Današnji dan vam donosi neke manje poslovne kočnice. Niste zadovoljni samoćom i želie promjene na polju ljubavi. Smanjite unos masne hrane.

VODOLIJA

Pred vama je povoljan period da osmislite svoju poslivnu strategiju. Očekuje vas prilika da mijenjate neke stvari. Imate probleme sa voljenom osobom koja nije raspoložena za bilo kakve kompromise. : Podložni ste problemima sa zdravljem.

RIBE

Vrijeme je da se pozabavite svojim poslom malo ozbiljnije. Ovo je trenutak u kojem treba da preuzmete odgovornost. Odnos sa voljenom osobom bi mogao da bude poljuljan zbog neke vrste miješanja sa strane. Problemi sa bubrezima.

http://ibalkan.net

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši