IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NOVI PAZAR: NOVE INFORMACIJE O MUAMERI ŠAĆIROVIĆ, KOJA JE NESTALA U BEOGRADU

Brat nestale Muamere Šaćirović iz Novog Pazara oglasio se poslije napisa u medijima da je ona nestala i saopćio da je u toku potraga za njegovom sestrom, majkom četvoro djece.

Brat nestale je saopćio i da je ona locirana.

“Locirana je, jer ipak sad ide malo drugačiji sistem, ne može da bude otvoreno. Ništa ne mogu konačno tako da kažem, samo su mi rekli da će u toku dana sve biti riješeno”, rekao je pomalo konfuzno Muamerin brat za Telegraf dodajući da će sve biti riješeno u toku današnjeg dana.

Podsjetimo, Muameri se gubi svaki trag od subote, kad je autobusom iz Novog Pazara došla u Beograd na, kako je rečeno, zakazani bolnički pregled.

Čitaj još:   DRAMA U CENTRU NOVOG PAZARA: Dvadesetak naoružanih muškaraca zaposjeli gradilište Islamskog centra, policija...

“Ima sad informacija o njenom nestanku, možemo polako da povučemo sve. Važno je bilo da ustanu državne ustanove, nemamo potrebe da idemo dalje”, rekao je pomalo konfuznu rečenicu muškarac koji se predstavio kao Muamerin brat.

“Nama je prijavljen nestanak”, potvrđeno je u MUP, a kako se nezvanično saznaje Muamera je navodno pobjegla, ali njena trenutna lokacija nije još otkrivena.

Izvor: Telegraf.rs

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima Učenici petog Read more

Šerif Gurdijeljac-Sve će biti gotovo pre kraja šeste runde

Mladi IBF svetski prvak u superpero kategoriji Šerif Gurdijeljac rekao Read more

Komentariši