IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 6. decembar 2019. godine

Ovan planira, Bik nestrpljiv, Blizance čeka dobar provod, Rak ne vjeruje Vodoliji, Lav snalažljiv, Djevica dobar govornik, Vaga brine o detaljima, Škorpija daje sve od sebe, Strijelac slobodan, Jarac radi na komunikaciji, a Ribe užvaju u ljubavi. Ovo je dnevni horoskop za o6. decembar .2019. godine.

OVAN

Preopterećeni ste obavezama na polju posla. Nije vam lako da donesete nove odluke na ovom polju. Težak vam je period pa i na polju ljubavi kao da ne možete da ostvarite potpuno zadovoljstvo. Provjerite krvnu sliku.

BIK

Ukazaće vam se mogućnost da napredujete. Bićete zadovoljni situacijom koju budete ostvarili na ovom polju. Naglo ćete doći do problema u odnosu sa bračnim partnerom. Moguće su burne svađe danas. Povedite računa o srčanom sistemu.

BLIZANCI

Ukoliko se bavite privatnim poslom, dobar je dan da riješite neke probleme od ranije. Nova veza vas očekuje, pred vama je prilika da na ovom polju nađete svoju sreću. Problemi sa varenjem su naglašeni kod vas.

RAK

Očekuje vas kraće putovanje koje bi za posao moglo da vam bude prilično važno. Komunikacija sa partnerom je poljuljana ali vi tražite načine da nekako ispravite situaciju u kojoj se nalazite. Problemi sa disajnim putevima.

LAV

U nekim situacijama se osjećate bespomoćno i to vas opterećuje. Ne volite kada se stvari dešavaju izvan vaše kontrole. Postoji distanca između vas i partnera, ljubavni problemi vam se vide. Današnji dan iskoristite za odmor.

Čitaj još:   SKANDAL U BUDVI: "Crna Gora neće biti obala srpskog mora"... (foto i video)

DJEVICA

Očekuje vas period promjena na poslovnom polju, pa će vam biti potrebno vrijeme da se na neki način prilagodite. Povratak bivše ljubavi vas dosta emotivno potresa. Niste još zacjelili neke rane iz prošlosti. Bavite se sportom!

VAGA

Važno je da budete spremni da date sve od sebe kako biste se posvetili poslu. Potrebno je da budete sasvim iskreni u odnosu prema voljenoj osobi ako želite stabilnu vezu. Dobro se osjećate i lijepo ste raspoloženi.

ŠKORPIJA

Očekuje vas teži dan za posao. Pred vama je period u kojem ćete imati dosta problema. Pred vama je šansa da ostvarite bolji odnos sa voljenom osobom, treba samo malo oko toga da se potrudite. Ojačajte svoj imunitet.

STRIJELAC

Očekuje vas povoljan dan u kojem ćete biti zadovoljni situacijom na poslovnom polju. Očekuje vas zanimljivo poznanstvo koje bi moglo da vas vodi do ozbiljnije veze. Bavljenje sportom vam prija i dobro se osjećate.

JARAC

Saradnja sa inostranstvom bi mogla da se privede kraju. Očekuje vas period pun poslovnih izazova. Ukoliko ste u vezi, nije vam lako da sa voljenom ostvarite mirnu komunikaciju bez problema. Izbjegavajte masnu hranu.

VODOLIJA

Moguće je da niste pretjerano raspoloženi da se bavite poslovnim obavezama tokom današnjeg dana. Nije vam lako da pokažete osjećanja jer se još uvjek plašite da biste mogli da budete povređeni. Hronični problemi vas muče.

Čitaj još:   STIPE Mesić: "Rekao sam da će se i Srbija na kraju kupati u krvi"...

RIBE

Tačno znate šta želite kada je u pitanju posao i dajete sve od sebe kako biste svoje ciljeve ostvarili. Moguće je da sa voljenom osobom imate manje nesuglasice, koje bi mogle lako da se riješe. Povedite računa o ishrani.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši