IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

USKORO, POČINJE NOVO, SUĐENJE ŠEŠELJU…

VEĆ JE Održano prvo pripremno ročište…

BEOGRAD: Regija, Zanimljivosti, vijesti, četvrtak, 05: 12, 16: 55… USKORO, POČINJE NOVO, SUĐENJE ŠEŠELJU…

DANAS JE U Prvom osnovnom sudu održano pripremno ročište po tužbi predsjednice Centra za evroatlantske studije (CEAS) Jelene Milić protiv predsjednika SRS Vojislava Šešelja zbog povrede ugleda i časti…

Danas su predlagani dokazi za izvođenje tokom postupka, a Šešelj je najavio da će podnijeti protivtužbu, nalazeći kao osnov za to izjavu Jelene Milić povodom njegovog susreta s predsjednikom ruske Dume Dmitrijem Rogozinom, prije tri godine, saopšteno je iz SRS.

Milić je podnela tužbu jer je, kako je naveo njen advokat, Šešelj nju uvredio lično, te dodao da nije riječ o “političkoj diskvalifikaciji”.

Čitaj još:   BEOGRAD IZMEĐU VLADIVOSTOKA I BRISELA: Vučić se sa Putinom sastao 19 puta, ali novac mu dolazi iz... (foto, video)

Šešelj je, sa druge strane, naveo da Jelenu Milić nije uvredio kao ženu, već joj se obratio kao javnoj ličnosti, nazivajući je “glavnim NATO lobistom i njihovim slugom”, navodi se u saopštenju.

Naredno ročište zakazano je za 24. april iduće godine, kada će početi izvođenje dokaza i biće saslušani i podnosilac tužbe i tuženi – Milić i Šešelj…

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Komentariši