“SA KONJA NA MAGARCA “: KAKVA DRAGANA MITAR, EDIS UŽIVA U SVOM BRAKU?! Njegova žena PAZARKA je prava LJEPOTICA!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Edis Fetić, novi učesnik “Zadruge 3” i navodni oženjeni momak Dragane Mitar, od skora se pridružio zadrugarima u Beloj kući, i odmah zavrteo priču oko sebe, a pošto je Mitrova u ljubavnoj vezi sa Vladimirom Tomovićem, rijaliti se pretvara u seriju.

Podsjetimo, Edo je na ulasku rekao da je oženjen i da ima troje djece, što je Dragani zasmetalo, jer je dogovor bio da uđe u rijaliti sa papirima za razvod kako bi mogli da objave njihovu vezu, obzirom da je Dragana Mitar već u brakorazvodnoj parnici.

Međutim Fetić je izjavio da mu papir ništa ne znači i da ne živi sa svojom suprugom, te da mu je Dragana djevojka, a potom saznajemo i da joj je otvorio firmu na njeno ime, kao i da je platio cjelu proslavu rođendana njenog sina Joce.

Čitaj još:   NOVI PAZAR Rođena prva beba u 2019, stigao zdrav i rumen dječak..

Na Instagram profilu podrške Edisa Fetića je isplivala fotografija njegove zvanične supruge, te su fanovi poludjeli sa komentarima da je prelijepa, kao i da se Edis obrukao i ponizio svoju ženu vezom sa Draganom.

– Ova dama je Edova supruga – pisalo je u opisu slike, a neki od komentara fanova su:

Kako čovjek može da padne sa konja, na magarca. Edo je živi dokaz! E moj Edo, imas ženu i djecu koju ponižavas zbog dro*e koju ne može ni Dunav ni Sava da opere, ova na slici je čista kao sunce, nije uprljana, a ti dr*nfulju ganjaš, koju su trpali kako su stigli, neka ti Bog u pomoć … – pisalo je u komentarima na stranici Edove podrške na Instagramu.

Čitaj još:   NAKON ŠTO JE EDIS, KLANJAO NAMAZ: Pljušte, komentari a i uvrede ne prestaju...

izvor:republika.rs


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *