IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

“SA KONJA NA MAGARCA “: KAKVA DRAGANA MITAR, EDIS UŽIVA U SVOM BRAKU?! Njegova žena PAZARKA je prava LJEPOTICA!

Edis Fetić, novi učesnik “Zadruge 3” i navodni oženjeni momak Dragane Mitar, od skora se pridružio zadrugarima u Beloj kući, i odmah zavrteo priču oko sebe, a pošto je Mitrova u ljubavnoj vezi sa Vladimirom Tomovićem, rijaliti se pretvara u seriju.

Podsjetimo, Edo je na ulasku rekao da je oženjen i da ima troje djece, što je Dragani zasmetalo, jer je dogovor bio da uđe u rijaliti sa papirima za razvod kako bi mogli da objave njihovu vezu, obzirom da je Dragana Mitar već u brakorazvodnoj parnici.

Međutim Fetić je izjavio da mu papir ništa ne znači i da ne živi sa svojom suprugom, te da mu je Dragana djevojka, a potom saznajemo i da joj je otvorio firmu na njeno ime, kao i da je platio cjelu proslavu rođendana njenog sina Joce.

Na Instagram profilu podrške Edisa Fetića je isplivala fotografija njegove zvanične supruge, te su fanovi poludjeli sa komentarima da je prelijepa, kao i da se Edis obrukao i ponizio svoju ženu vezom sa Draganom.

Čitaj još:   ZILHA, DEFINITIVNO JE KRAJ- Podnijela ZAHTJEV za RAZVOD braka: Čeka se EDOV POTPIS...

– Ova dama je Edova supruga – pisalo je u opisu slike, a neki od komentara fanova su:

Kako čovjek može da padne sa konja, na magarca. Edo je živi dokaz! E moj Edo, imas ženu i djecu koju ponižavas zbog dro*e koju ne može ni Dunav ni Sava da opere, ova na slici je čista kao sunce, nije uprljana, a ti dr*nfulju ganjaš, koju su trpali kako su stigli, neka ti Bog u pomoć … – pisalo je u komentarima na stranici Edove podrške na Instagramu.

izvor:republika.rs


I zvanično RAZVEDENI: ZILHA i EDO Fetić okončali brak na sudu

Pokušaj sudija da ih pomire nije im uspio... Edis Edo Read more

ZILHA JASNO PORUČILA EDISU: “RECITE IM ISTINU” (foto)

Zilha Karišik Fetić jedan je od glavnih aktera "Zadruge 3" Read more

Komentariši