SPREMA SE HAOS: EDISOVA SUPRUGA ZILHA ULAZI U ZADRUGU

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

U Zadruzi se povela polemika oko odnosa Dragane Mitar i Edisa Fetića,

Edis Fetić, poznatiji kao “Gospodin Torta”, napravio je pravu pometnju ulaskom u rijaliti “Zadruga 3”, gdje se, kasnije se ispostavilo, njegova ljubavnica, Dragana Mitar, zbližila sa Vladimirom Tomovićem. Prava telenovela priča jer je bivša modelsica još uvjek u braku sa Sinišom Dragutinovićem koji se spominje kao novi potencijalni zadrugar i koji takođe ima paralelnu vezu.

Ostaje nejasno kakav je status Fetićevog braka, ali sudeći po Instagram profilu njegove supruge – sa brakom je sve u redu. Ona se zove Zilha Karišik Fetić, a iako se priča o njihovom navodnom razvodu, zajedničke slike s Edom je objavila 22. agusta, nešto prije njegovog ulaska na imanje u Šimanovcima.

Fanovi su napravili kompletan serijal Zilhinih fotografija, a primjetili su i da joj postove lajkuje Milica Mitrović, Velika šefica rijalitija “Zadruga”. Zbog čitave situacije, porede je i sa Kristinom Kijom Kockar i prave paralelu da će eventualni ulazak Fetićeve biti nalik ulasku pobjednice “Zadruge 1”, takođe prevarene supruge.

Čitaj još:   KIJA bez dlake na jeziku: DRAGANA I EDO SU ODVRATNI!

Gledaoci su uvideli još nekoliko zanimljivih stvari na Instagram profilu Fetićeve. Prvo da objavljuje zajedničke fotografije 22. avgusta, neposredno pred ulazak Gospodina Torte u “Zadrugu”, iako se spekuliše da se razvode. Takođe, tu fotografiju je lajkovao Milošević i prokomentarisao rečima “vidimo se uskoro”.

A potom su primjetili i zajedničku fotku bračnog para Fetić na Zlatiboru, te se pitaju da li je “to taj Zlatibor koji mu Mitrova prebacuje riječima ‘dok su mene razapinjali, ti si bio na Zlatiboru'”. Dodatni razlog za sumnju da su oni rastavljeni i da se razvode je i podatak da su baš tada slavili i obelježavali 10 godina zabavljanja…

Edo je na ulasku rekao da je oženjen i da ima troje dJece, što je Dragani zasmetalo, jer je dogovor bio da uđe u rijaliti sa papirima za razvod kako bi mogli da objave njihovu vezu.

Čitaj još:   NAKON ŠTO JE EDIS, KLANJAO NAMAZ: Pljušte, komentari a i uvrede ne prestaju...

Danas u toku reklama, dok je trajala radio emisija “Sedi dole”, Vladimir Tomović je ležao u svom krevetu, kada su prišli Dalila Dragojević i Dejan Dragojević i počeli priču o Dragani Mitar.

– Meni se djevojka stvarno sviđa, ali neću da budem dio ove priče – rekao je Tomović.

– Pa da li ti znaš da je Siniša (Draganin muž) potpisao ugovor u produkciji – prošaputao je Tomović.

– A ulazi i Edina žena – rekao je Dejan.

– Ona ulazi sto posto – viknuo je Vladimir.

izvor: agencije


https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši