IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BRUKA! Lopovi opljačkali POLICIJSKI MAGACIN U NOVOM PAZARU ! Policija ovo KRIJE…

Iz magacina policijske uprave Novi Pazar koji se nalazi u novopazarskoj banji nestala je zaplijenjena ukradena roba i stvari koje su otuđene tokom policijskih akcija ekskluzivno saznaje Sandžakhaber, a prenosi portal Indeksonline.

Objekat Vojske Srbije koji je predat policiji na čuvanje, obezbijeđen je pa se postavlja pitanje kako je neko uopšte mogao da mu priđe i iz njega ukrade samo skupocjene stvari. Kako se navodi, nestalo je više skupocjenih bicikala na struju, trkačka bicikla, par skutera ali i skupocjena tehnika, televizori, računari i druga tehnika.

Magacin policije nalazi se u hangarima koje je nekada koristila Vojska Srbije, dakle, radi se o dobro obezbijeđenim objektima pa se postavlja pitanje ko je i kako mogao uopšte da im pristupi.

Portal podsjeća da je nakon nestale droge za koju će, kako navodi “ovih dana pošteni policajci preuzeti odgovornost i biti okrivljeni za nešto što nisu uradili te kažnjeni za djelo koje nisu učinili”, ovo je druga “krađa” iz objekata novopazarske policije.

Čitaj još:   PAZARAC UHVAĆEN U ŠVERCU- Carinici pronašli skoro 1.000 boksova cigareta (FOTO)

Portal takođe navodi da je prema njihovim saznajima svima u Policiji strogo je zabranjeno da govore o ovoj temi a o tome nije obaveštena javnost.

Sandžakhaber je ranije pisao da je u Novom Pazaru nastala uzbuna pošto u Beograd navodno nije dostavljena cijela količina droge zaplijenjene u skorašnjoj akciji 23. novemebra. Najprije je izmjereno oko 10 kilograma, a uhapšeni je potpisao i sporazum sa tužilaštvom o priznanju krivice. Međutim, portal je naveo da je, kada je zaplijenjena droga stigla u centar u Beogradu utvrđeno da nedostaje skoro 6 kilograma opojne supstance.

Policijska uprava u Novom Pazaru je demantovala takve tvrdnje, navodeći da droga nije nestala, već da je netačno izmjerena prilikom zaplijene.

U akciji policije 23. oktobra uhapšen je Dževat Latifović (47), koji se samo par sati kasnije nagodio sa Višim tužilaštvom, pa je pravosnažno osuđen na šest godina zatvora.

izvor: volimpodgoricu

VOLONTERI NP: Težak život Envera Brničanina- APEL ZA POMOĆ (video)

Našem sugrađaninu, Enveru Brničaninu, sa prebivalištem u Novom Pazaru, u Read more

NOVI PAZAR: BAČENA BOMBA NA KUĆU S.Č.

Nepoznati napadač bacio je noćas bombu na dvorište kuće S. Read more

NOVI PAZAR: Dva saobraćajna policajca ostali bez bijelih opasača… (foto)

Nepažnjom dva policijska službenika, lice je uspjelo da pobjegne, a Read more

Komentariši