EDISOVA ŽENA ZILHA POTPISALA UGOVOR- ULAZI U ZADRUGU, PLANIRA ŽESTOK OBRAČUN sa Draganom

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Kako mediji pišu, na imanje u Šimanovcima će se uskoro useliti zakonita supruga Edisa Fetića, Zilha Karišik Fetić, koja će se pred milionima gledalaca obračunati sa nevJernim suprugom, ali i njegovom ljubavnicom Draganom Mitar.

Edova žena je navodno potpisala ugovor sa čelnicima Pink televizije i pitanje je dana kada će ući u Imaginarijum.

– Edova supruga je potpisala ugovor u najvećoj tajnosti. Ona je imala svoje uslove za ulazak, na koje su čelnici pristali kako bi gledaoci uživali – otkrio je izvor.

– Ona je potpisala ugovor još prije nego što je Edo ušao u rijaliti, potpisali su istog dana oboje. Tada je planirano da ona uđe u “Zadrugu” pred Novu godinu, ali obzirom da je situacija između Eda i njegove ljubavnice sve komplikovanija, vrlo je moguće da uđe i prije. Edo je više puta istakao da mu vjera dozvoljava da ima čak 4 žene, ali njegova supruga je protiv toga. Njih dvoje su u braku 10 godina i imaju troje djece, dvije ćerke i jednog sina – otkriva izvor.

Čitaj još:   ANKARA Turska će brzo nadvladati talas promjena na deviznom tržištu...

– Njoj je izuzetno važno da očuva porodicu i svom suprugu neće tako lako preći preko svega što radi u rijalitiju i preko javne prevare. Tek se sprema haos – zaključije izvor.

izvor: srbijadanas.rs

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši