IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Najviše glasova Edisu, Luna napravila haos, Miljana pokazala srednji prst Dušici… (foto i video)

LETJELO PERJE Luna, bez dlake na jeziku, dok je voditeljka Dušica govorila, Miljana je pokazala srednji prst sa obadvije ruke…

BEOGRAD: Regija, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, nedelja, 08: 12, 11: 05… Najviše glasova Edisu, Luna napravila haos, Miljana pokazala srednji prst Dušici… (foto i video)

Sinoć je održana “Paklena Zadrugovizija” u kojoj su se učesnici rijalitija takmičili u raznim kategorijama…

Tokom “Paklene Zadrugovizije”, koja je održana u Šimanovcima, publici, stručnom i novinarskom žiriju predstavilo se ukupno 30 zadrugara koji su bili podeljeni u 15 grupa.

Pobjednike birali su gledaoci, glasovima putem SMS poruka i Fejsbuka, predstavnici sedme sile, ali i stručni žiri koji su činili Slavica Ćukteraš, Luna Đogani, Ljupka Stević, Nadežda Biljić i Vuk Mob.

Pogledajte video- Nisam očekivao ovo! – rekao je Edis.

Publika je putem Fejsbuka najviše glasova uputila Edisu Edu Fetiću, koji je dobio poklon paket i novčanu nagradu u iznosu od 10.000 dinara.

U jednom trenutku, dok je voditeljka Dušica Jakovljević govorila, Miljana Kulić je pokazala srednji prst sa obadvije ruke.

Kulićkin gest se prikazao i na video-bimu, a voditeljka od šoka nije znala šta da kaže.

Čitaj još:   BIO JE TOTALNI SLOM, KRAJ ŽIVOTA: Marija Kulić, TRAŽILA da Miljana ABORTIRA, ovakav EPILOG niko NIJE OČEKIVAO... (foto)

Jakovljevićeva je zamolila produkciju da reaguje. Kulićeva je rekla da je Dušica pogrešno razumjela i da to nikada ne bi uradila, jer je obožava, objasnivši da je to njen način da se pozdravi sa Vukom Mobom koji je bio član žirija.

Međutim, sudeći po kometarima na društvenim mrežama, malo ko je povjerovao Miljani da uvreda nije bila namenjena Dušici.

U narednom video-prilogu pogledajte kako je sve to izgledalo.

– Miljana pokazuje srednji prst? Molila bih zadrugare u bekstejdžu da vode računa o tome kakva im je gestikulacija, jer ih vidimo ovde – rekla je Dušica.

Sinoć su Ermina Pašović i Mina Vrbaški zajedno nastupile na “Paklenoj Zadrugoviziji”. 

Ukućani smatraju da je Ermina u “Zadrugu” ušla zbog Gagija, dok je Đogani priznao pred kamerama kako se u spoljnom svijetu ljubio sa Erminom na jednom parkingu, a onda je govorio i kako je maštao da imaju sajber s*ks. Ermina je sve to negirala i u više navrata je govorila kako je bila fan Gagijeve ćerke Lune Đogani koju je, kako tvrdi, podržavala tokom prve i druge sezone “Zadruge”. Luna i Ermina ove noći imale su prvi susret oči u oči, nakon svih dešavanja…

Čitaj još:   ODLUKA VELIKOG ŠEFA: Miljana Kulić izbačena iz 'Zadruge 3'! (foto i video)

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši