Dnevni horoskop za 10. decembar 2019. godine

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ovan se zabavlja, Bik mora da spusti loptu, Blizanci bez nervoze, Raku napreduje posao, Lav optimističan, Djevica kreativna, Vaga troma, Škorpija traži vjernost, Strijelac nezahvalan, Jarac spreman za posao, sreća za Vodoliju, a nove emocije za Ribe. Ovo je dnevni horoskop za 10.12.2019. godine.

OVAN

Uskoro vam dolazi šansa za zaposlenje na radnom mjestu na kojem ćete moći da ostanete na duže staze u budućnosti. Komunikacija koja postoji između vas i simpatije može polako da se mijenja u pozitivnom pravcu. Problemi sa kičmom.


BIK

Putovanje u inostranstvo biste mogli da realizujete a nakon toga i pozitivne poslovne promjene. Možete da očekujete dobru komunikaciju sa voljenom osobom sa kojom planirate zajdničku budućnost. Odlično se osjećate!

BLIZANCI

Ukoliko ste očekivali neki nov poslovni sastanak ili razgovor, sudbina će vam biti naklonjena danas. Nova šansa za ljubavno poznanstvo je ispred vas. Možete da očekujete zanimljive promjene. Povedite računa o unosu tečnosti.


RAK

Potrebno vam je vrijeme da biste donijeli konkretnu odluku o promjeni radnog mjesta. Ukoliko ste u braku, pred vama je povoljan period za to da sa voljenom osobom odnos mijenjate na bolje. Nemate probleme sa zdravljem.

Čitaj još:   POJEDITE NEŠTO KAŠIKOM: "Merdžemek, turska čorba će vas zagrejati, preporodiće vam organizam..." (foto)


LAV

Maksimalno ste posvećeni vašem poslu i očekujete da ćete uskoro uspjeti da dođete do napredovanja. Osoba koja vam se dopada pokazuje da postoje simpatije i sa njene strane prema vama. Osjećate se odlično.


DJEVICA

Ispred vas je prilika za nov posao. Važno je da budete spremni i na neki manji rizik na ovom polju. Vraća vam se osoba iz prošlosti koja će pokazati da ima jako velika osjećanja prema vama. Puni ste energije!

VAGA

Moguće je da ćete imati priliku da sa nadređenima razgovarate o svojim zahtevima i poslovnim planovima. Očekuje vas veza koja bi mogla da bude jako strastvena ali i nekako turbulentna i burna. Problemi sa debelim crijevom.


ŠKORPIJA

Možete da se nadate dobrom odnosu sa kolegama. Generalno vam je povoljan dan za posao. Sa voljenom osobom ćete uspjeti da ostvarite pozitivnu atmosferu i dobru komunikaciju danas. Osjetljiv predeo bubrega.

Čitaj još:   DEBAKL ŠAMPIONA: Trabzon ubio sve u Galati...


STRIJELAC

Danas je važno da pokažete dovoljno iskrenosti u odnosu sa poslovnim saradnicima. Sa partnerom vas očekuje prolazna svađa koju ćete na kraju ipak uspjeti da na neki način razriješite. Nema problema sa zdravljem.


JARAC

Danas vas na poslu očekuje povoljan dan. Moguće je da ćete imati priliku da čujete neke dobre vijesti. Pred vama je neočekivano poznanstvo sa osobom koja će vam prirasti za srce na duže staze u budućnosti. Odlično se osjećate!


VODOLIJA

Današnji dan bi mogao da vam donese neke poslovne dileme ili brige koje ne očekujete. Teško vam je da nađete kompromis u odnosu sa osobom do koje vam je stalo, često se svađate. Povedite računa o svojoj ishrani.


RIBE

Danas ste skloni tome da u poslovnom okruženju stvarate neke probleme, bez pretjerano velikog razloga. Možete da se nadate zanimljivoj komunikaciji sa osobom koja vam se dopada već neko vrijeme. Povedite računa o grlu i sinusima.

http://ibalkan.net

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *