IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MONSTRUM: PRED MAJKOM SILOVAO NJEZINU DJECU

Serijski  silovatelj-Monstrum, Joseph McCann jučer je osuđen na 33 doživotne kazne zatvora.

Sudac Justice Edis je prilikom čitanja presude nazvao McCanna “kukavicom, nasilnikom i pedofilom”, piše Londonska metropolitanska policija.

“Nikada niste izrazili ni riječi žaljenja zbog onoga što ste napravili žrtvama. Potpuno ste opsjednuti samim sobom i vjerujete da imate pravo koristiti druge ljude kako god to vama odgovara. Mislite da oni postoje samo zbog vašeg zadovoljstva“, rekao je sudac Edis.

“Vi ste klasičan psihopat; mislim da nikad nećete prestati biti opasni”, dodao je.

Edis je McCanna osudio na 33 doživotne kazne zatvora. Osuđen je i na tri desetogodišnje kazne i jednu 14-godišnju, koje će izdržavati istodobno s 33 doživotne.

Podsjetimo, tijekom suđenja Josephu McCannu, doznalo se da je majku dvoje djece vezao i prisilio da sluša vriskove kćeri i sina dok ih je oboje silovao.

Nekoliko sati kasnije McCann je navodno zarobio 71-godišnjakinju i djevojčicu u dobi od samo 13 godina i seksualno ih zlostavljao.

McCann, iz Harrowa u sjevernom Londonu, obratio se nakon ovog priznanja policiji i rekao: “Da ste me uhvatili za prva dva silovanja, ostalo se ne bi dogodilo.”

Čitaj još:   Prosjeci neće u izolaciju, na komunalnoj policiji da riješi problem... (foto)

Oteo 11 žena i djece

34-godišnjem McCannu sudi se zbog silovanja, seksualnog zlostavljanja i otmice 11 žena i djece u dobi od 11 do 71 godine. Ove napade izveo je između 20. travnja i 5. svibnja ove godine diljem Londona, Manchestera, Lancashirea i Cheshirea.

Tijekom suđenja javnost je doznala kako je 6. svibnja McCann uhićen. Naime, dan ranije je u baru u Haslingdenu upoznao majku dvoje djece i odvezao se s njom u njenu kuću. Kada su tamo stigli, vezao ju je žicom za krevet.

Zatim je probudio njezinu 17-godišnju kćer i 11-godišnjeg sina i oboje ih silovao u susjednoj sobi. Kći je nekako uspjela pobjeći i gola je iskočila kroz prozor te od susjeda pozvala policiju.

Zlostavljao tinejdžerice

McCann je tada napustio njihov dom, oteo jednu umirovljenicu (71) i natjerao je da automobilom vozi unaokolo dok je on tražio novu žrtvu. Potom je zgrabio 13-godišnju djevojčicu i prisilio stariju ženu da preuzme volan dok je on seksualno zlostavljao tinejdžericu.

Na dan uhićenja stao je na benzinskoj stanici kako bi kupio kondome jer je oteo dvije tinejdžerice i namjeravao ih silovati. Kada je primijetio policijski auto, zabio se svojim vozilom u drugi automobil te izašao iz vozila i počeo bježati… 

Čitaj još:   JEZIVO: OTAC JE SILOVAO dok je majka bila pored nje mrtva pijana

izvor: SB

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši