Crna Hronika

Pronađeno tijelo, zna se ime mladića iz Srbije, koji je ubijen ispred pošte u Slovačkoj… (foto)

U Bratislavi je pronađeno tijelo mladog Srbina, javljaju slovački mediji, a prema prvim rezultatima iz istrage je ubijen…

BRATISLAVA: Srbija, Crna Hronika, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, utorak, 10: 12, 14: 55… Pronađeno tijelo, mladić iz Srbije, ubijen ispred pošte u Slovačkoj… Pronađeno tijelo, zna se ime mladića iz Srbije, koji je ubijen ispred pošte u Slovačkoj… (foto)

Predhodnih dana je portal “Novi čas” prenio da je mladića iz Srbije napao zasad nepoznati počinilac koji mu je nanio teške povrede. Od zadobijenih povreda preminuo je na licu mjesta.

MLADIĆ iz Srbije, koji je ubijen u nedelju Bratislavi, je Nikola Kosanić (22) iz Malog Popovića kod Sopota.

Njegovo tijelo trenutno se nalazi na obdukciji, dok policija traga za napadačima, koji su, prema prvim informacijama, srpski državljani stari od 20 do 35 godina.

Policija za njim ili njima intenzivno traga, a objavljen je i snimak na kojem policija apeluje da se jave svi koji prepoznaju muškarce sa njega.

Kako saznaju slovački mediji, policija je u nedjelju oko 17 sati primila poruku da čovjek bez svijesti leži na ulici ispred zgrade glavne pošte. Na lice mjesta odmah je došla i Hitna pomoć koja je mogla da konstatuje samo smrt jer nesrećnom mladiću nije bilo spasa.

“Istrazi je dostavljen snimak sa nadzornih kamera na kojima se vidi šta se dogodilo”, saopštila je portparolka policije Bratislave Lucija Mihalikova.

izvor agencije

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

OVJEREN spisak kandidata za odbornika liste “Čist izbor– Petar Odžić– SDP, SD, LP i građani” za referendum u Budvi… (foto)

Opštinska izobarına komisija u Budvi prihvatila listu “Čist izbor – Petar Odžić – SDP, SD,…

9 minuta ago

DRITAN Abazović i ZDRAVKO Krivokapić, prijavili imovinu: DRITAN uštedio 26.000 eura, Krivokapić dobio stan od UCG, nešto su stekli i na poklon… (foto)

Bivši premijer u tehničkom mandatu, lider i poslanik Građanskog pokreta URA Dritan Abazović ima 26.000 eura gotovine…

52 minute ago

ALBANAC UBIO REPERA IZ SRBIJE ZBOG KOCKARSKOG DUGA: Napadač ispalio… (foto)

Osumnjičeni za ubistvo (52), navodno porijeklom Albanac, prema informacijama pojedinih medija, izgubio je na kocki…

1 sat ago

‘NOĆNA MORA‘ Majki Srebrenice: Uputile dramatičan apel- ‘Prijetnje Vučića shvatite ozbiljno, hitno rasporedite NATO trupe na granici!‘‘… (foto, video)

Udruženje žrtava i svjedoka genocida i udruženje "Pokret Majke enklava Srebrenica i Žepa" uputilo je…

7 sati ago

ZAŠTO POLICIJA I SDT ĆUTE: Ko je nadzirao porodičnu kuću i uznemiravao porodicu Milivoja Katnića– ni zvaničnog saopštenja, ni odgovora na pitanja… (foto)

Nakon što je portal Standard objavio informaciju da je uznemiravana porodica bivšeg GST Milivoja Katnića,…

7 sati ago

This website uses cookies.