IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Pronađeno tijelo, zna se ime mladića iz Srbije, koji je ubijen ispred pošte u Slovačkoj… (foto)

U Bratislavi je pronađeno tijelo mladog Srbina, javljaju slovački mediji, a prema prvim rezultatima iz istrage je ubijen…

BRATISLAVA: Srbija, Crna Hronika, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, utorak, 10: 12, 14: 55… Pronađeno tijelo, mladić iz Srbije, ubijen ispred pošte u Slovačkoj… Pronađeno tijelo, zna se ime mladića iz Srbije, koji je ubijen ispred pošte u Slovačkoj… (foto)

Predhodnih dana je portal “Novi čas” prenio da je mladića iz Srbije napao zasad nepoznati počinilac koji mu je nanio teške povrede. Od zadobijenih povreda preminuo je na licu mjesta.

MLADIĆ iz Srbije, koji je ubijen u nedelju Bratislavi, je Nikola Kosanić (22) iz Malog Popovića kod Sopota.

Njegovo tijelo trenutno se nalazi na obdukciji, dok policija traga za napadačima, koji su, prema prvim informacijama, srpski državljani stari od 20 do 35 godina.

Čitaj još:   MIRSAD KERİĆ SAHRANJEN UZ SINANOVU PJESMU: Poslednje ZBOGOM muzičaru koji je poginuo sa Šabanom

Policija za njim ili njima intenzivno traga, a objavljen je i snimak na kojem policija apeluje da se jave svi koji prepoznaju muškarce sa njega.

Kako saznaju slovački mediji, policija je u nedjelju oko 17 sati primila poruku da čovjek bez svijesti leži na ulici ispred zgrade glavne pošte. Na lice mjesta odmah je došla i Hitna pomoć koja je mogla da konstatuje samo smrt jer nesrećnom mladiću nije bilo spasa.

“Istrazi je dostavljen snimak sa nadzornih kamera na kojima se vidi šta se dogodilo”, saopštila je portparolka policije Bratislave Lucija Mihalikova.

izvor agencije

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši