IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BRAK PUKAO NA SVADBI: Kum PRETUKAO mladu…

Novopečeni bračni par okončao je brak samo nekoliko sati posle razmjene zavjeta. Dok je svadba još trajala, mladoženjin kum, koji mu je ujedno i brat, pretukao je mladu.

Vojnik Stefan Vilson (25) i učiteljica Erin Mejson-Džordž (26) vjenčali su se prije četiri mjeseca, ali tek je prije nekoliko dana objavljeno što se dogodilo na njihovoj svadbi. Nakon što ju je kum pretukao, Erin četiri mjeseca nije videla muža, a njihovi prijatelji tvrde da su krenuli svako svojim putem.

Tomos Vilson (29) iz Svonsija napao je mladu, njene dvije sestre i majku i vikao da njegov brat nije smio da se oženi. Umjesto da pruži utjehu svojoj novopečenoj ženi, Stefan je otišao kući sa svojom porodicom.

Brak je bio gotov u jednom danu, to je sigurno neki rekord“, rekao je prijatelj porodice za Dejli Mejl.

“Čak nisu bili dovoljno dugo u braku da se razvedu, kako sam čuo, samo su poništili brak. Mladoženja je morao da bira, ili mlada ili njegova porodica. Kad je otišao kući sa svojima, brak je okončan.”

Čitaj još:   DRAGAN Bursać: Gradonačelnik Beograda Aleksandar- Gangula Šapić, čuvar genocidnog naslijeđa... (foto, video)

Kum je mladenku udario, zgrabio za ji vukao niz stepenice. Posle toga je napao njenu porodicu. Sukob je počeo kad je porodica pokušala da pomogne pijanom mladoženji da ode u sobu. Tomos tvrdi da je video da mlada šamara njegovog brata i da ga psuje. To je potvrdio i drugi kum Hari Vilson, koji je rekao da je mlada udarila mladoženju govoreći da je vrijeme za krevet i da je ona prva udarila Tomosa kad je išao da pomogne bratu koji je pao niz stepenice.

Sud je proglasio Tomosa krivim za napad i uništavanje imovine i određeno mu je plaćanje odštete mladi i njenoj porodici…

izvor: agencije

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more

DOLIJAO BAHATI VOZAČ BIJELOG LAMBORGINIJA: Pauk krenuo da mu digne auto…

Bahati vozač skupocenog automobila marke "lamborgini hurakan" parkirao je sinoć Read more

Komentariši