IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TURCI PRETUKLI navijača PSG-a koji je pokušao da ZAPALILI ZASTAVU TURSKE

Mediji u Francuskoj izvještavaju da je na gotovo svim mjestima gdje su se sreli navijači PSG-a i Galate došlo do sukoba.

Jedan navijač PSG-a debelo je zažalio jer je pokušao sinoć u Parizu da zapali zastavi Turske.

Njegova namjera za zapali zastavu izazvala je bijes navijača Galatasaraya koji su ga u sekundi okružili, brutalno pretukli nakon čega su svu odjeću skinuli sa njega i ostavili ga golog da leži na ulici u Parizu.

Dok je čekao medicinsku pomoć, navijač je uslikan kako bez odjeće i s vidnim ranama po ijsedi na betonu, a to nije bio i jedini incident u Parizu kada je riječ o ove dvije navijačke grupe.

Francuski mediji pišu da je na gotovo svim mjestima u kojima su navijači bili blizu došlo do nekog fizičkog obračuna, a policija je prilikom jednog sukoba u kafiću morala koristiti i suzavac.

Čitaj još:   MILE DODIK OTKRIO: "Ako se to desi, ja ću istog trenutka proglasiti nezavisnost Republike Srpske!" (foto, video)

Do sukoba navijača došlo je i na jednom od gradskih trgova gdje su se dvije navijačke grupe gađale bakljama i tvrdim predmetima, nakon čega je veliki broj policajaca stigao na mjesto događaja i smirio navijače.

Susret između PSG-a i Galatasaraya završen je rezultatom 5:0 za Parižane, čime su na najbolji mogući način završili grupnu fazu Lige šampiona.

izvor: agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more

Komentariši