IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NOVI PAZAR: JEZIV SNIMAK, Učenici OSNOVNE ŠKOLE svakodnevno ORGANIZUJU TUČE, SNIMAJU IH EVO ZBOG ČEGA… (foto i video)

Policija u Novom Pazaru uspjela je da identifikuje četovoricu učenika jedne novopazarske osnovne škole koji su se nedavno tukli na ulici u gradu…

NOVI PAZAR: Sandžak, Crna Hronika, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, petak, 13: 12, 05: 05… NOVI PAZAR: JEZIV SNIMAK, Učenici OSNOVNE ŠKOLE svakodnevno ORGANIZUJU TUČE, SNIMAJU IH EVO ZBOG ČEGA… (foto i video)

U školi koju pohađaju identifikovani đaci zakazan je sastanak tima za prevenciju nasilja.

Policija u Novom Pazaru uspjela je da identifikuje četovoricu učenika jedne novopazarske osnovne škole koji su se nedavno tukli na ulici u gradu, njihovi vršnjaci sve snimali, a kasnije te snimke objavili na društvenim mrežama. Po nezvaničnim podacima, identifikovani maloletnici imaju 11 i 12 godina.

U Novom Pazaru, na pojedinim portalima pojavila se i informacija da đaci jedne ovdašnje škole organizuju tuče, da sve snimaju i kasnije te snimke prodaju…

BILI SU TO SKORO PA NEVIĐEN SKANDALI U NOVOM PAZARU: UČENICI OSNOVNE ŠKOLE “VUK KARADŽIĆ” SVAKODNEVNO ORGANIZUJU TUČE ZBOG NAVODNE PRODAJE SNIMAKA ZA JUTJUB (video)

Kako Sandzak Haber saznaje, nesvakidašnja pojava trese rukovodstvo osnovne škole “Vuk Karadžić” u Novom Pazaru a roditelji su nakon ovih saznanja potreseni i brinu za bezbjednost svoje djece. Naime, kako nam priča jedan od roditelja učenika sedmog razreda ove škole, grupe učenika se sastaju nakon ili prije časova u blizini škole na zakazane tuče koje snimaju mobilnim telefonima i poslije prodaju snimke drugim učenicima za 50 dinara kako bi vidjeli kako kažu oni “ko je koga prebio”.

Iako škola ima zakonski svakodnevno rasporedjenog policajca koji je zadužen za bezbjednost djece, ipak do ovih nemilih scena svakodnevno dolazi jer se pažljivo bira trenutak kad on nije u blizini ili se ide ulicu, dvije dalje od škole kako bi se tuča održala.

Čitaj još:   ČUDESNI MEHLEM LIJEČI SKORO SVE BOLESTI: Stiže iz Turske,evo kako se priprema

Kako je rečeno od strane jednog nastavnika, zadnjih dana su intenzivirani vanredni roditeljski sastanci kako bi se roditelji učenika upoznali sa novonastalim dogadjajima sa ciljem da se spreči dalje nasilničko ponašanje pojedinaca koje može dovesti i do tragičnih posledica.

Izvor: Kurir

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Komentariši