DANAS Hladnije s prolaznom kišom… (foto)

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Malo hladnije sa prolaznom slabom kišom povremeno… 

SARAJEVO: BiH, Putovanja, Zanimljivosti, subota, 13: 12, 06: 05… DANAS Hladnije s prolaznom kišom…

Malo hladnije i oblačno s povremenom slabom kišom, a na planinama sa snIJegom…

Vrijeme danas sa umjerenim vjetro, koji će biti sjeverozapadni tokom dana, s tim što će rano ujutru u Hercegovini puhati pojačan jugoistočni prije nego što skrene na sjeverozapadni. Pritisak ispod normale i u porastu…

Minimalna temperatura 5, a maksimalna 9 stepeni. Malo hladnije i oblačno s povremenom slabom kišom, a na planinama sa snegom. U toku popodneva slijedi razvedravanje na sjeveru, dok će vjetar biti umjeren…

U Sarajevu oblačno i maglovito vrijeme. Poslije podne ili u večernjim satima je moguća slaba kiša. Dnevna temperatura oko 3 °C.

U subotu pretežno oblačno vrijeme. Prolazno slabije padavine u ranim jutarnjim satima. Nove padavine se očekuju od poslijepodnevnih sati i tokom noći na subotu. U nizinama kiša, a u višim područjima snijeg. U Hercegovini i jugozapadnim područjima Bosne prognozira se do 60 litara kiše po metru kvadratnom. Jutarnja temperatura zraka između -1 i 3°C, a dnevna između 6 i 11°C.

Čitaj još:   Prognoza za ovu nedelju: Biće još pljuskova, evo kada se vraća pravo ljeto...

U nedeljuu oblačno prijepodne. U jutarnjim satima u nizinama kiša, a u višim područjima snijeg. U drugoj polovini dana postepeno razvedravanje. Jutarnja temperatura zraka između 1 i 4°C, a dnevna između 5 i 14°C.

U ponedjeljak sunčano uz umjerenu naoblaku. Jutarnja temperatura zraka između 1 i 6°C, a dnevna između 6 i 15°C…

http://iBalkan.net


https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši